Μεσολόγγι: Εξετάζεται ως ύποπτος 50χρονος για την εξαφάνιση 31χρονου!    

Συνελήφθη γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μαχαίρι   

Ως ύποπτος εξετάζεται 50χρονος από τις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του στην  υπόθεση  εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου, του οποίου αγνοούνται τα ίχνη από την Πέμπτη 4/1/2024.   

Μεσολόγγι: Αγωνία για τον 31χρονο που εξαφανίστηκε

Προηγήθηκε η σύλληψή του με την κατηγορία περί όπλων, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Ο 50χρονος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο, τον οποίο ισχυρίζεται ότι μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο από όπου θα τον παραλάμβανε άλλο άτομο, χωρίς όμως να λέει ποιο είναι αυτό και χωρίς να γνωρίζει ουδείς από την οικογένεια του 31χρονου το παραμικρό.

Ο 50χρονος φέρεται επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, να  χρωστούσε χρήματα στον 31χρονο, αν και ισχυρίζεται ότι του τα είχε επιστρέψει, με την οικογένεια του αγνοούμενου να τον διαψεύδει.

Όλες τις τελευταίες ημέρες, μετά τη δήλωσή της εξαφάνισης του Μπάμπη Κουτσίκου, Αστυνομία και Πυροσβεστική «χτενίζουν» την περιοχή ακόμη και με σκύλους ανιχνευτές ή drones, προκειμένου να εντοπίσουν τον 31χρονο, όπως φαίνεται στο  video του Lepanto TV, χωρίς όμως αποτέλεσμα.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top