Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη - Η συνομιλία με τον κρεοπώλη

Το στίγμα του τηλεφώνου και η... συμβουλή του υπόπτου για τα ίχνη

Βίντεο Mega

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μπάμπη, τον 31χρονο που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη στον οποίο ο αγνοούμενος είχε δανείσει χρήματα να θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Μεσολόγγι: Φωτογραφίες από το τζιπ του 50χρονου - Πού στρέφονται οι έρευνες

Το κινητό του 31χρονου που αγνοείται βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των αρχών, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που πιθανώς θα βοηθήσουν στην έρευνα. 

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται κι άλλα άτομα», λέει ο πατέρας του Μπάμπη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακτήσουν διαδικτυακές συνομιλίες του αγνοούμενου με τον βασικό ύποπτο, οι οποίες είχαν διαγραφεί και στις οποίες καταγράφεται έντονος τσακωμός τους, λόγω των δανεικών που χρωστούσε ο χασάπης στον 31χρονο.

Εξαφάνιση Μεσολόγγι

Ο 31χρονος Μπάμπης είχε έναν έντονο τσακωμό στο διαδίκτυο με τον κρεοπώλη

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος κατά τη συνάντησή του με τον 31χρονο, είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι. Μάλιστα, όπως ανακάλυψαν οι αρχές, ο ύποπτος στο παρελθόν είχε δώσει συμβουλή σε όποιον ήθελε να κάνει κάτι και να μην εντοπιστεί να... αφήσει το κινητό του στο σπίτι του.

Μεσολόγγι: Τι έδειξε το κινητό του αγνοούμενου Μπάμπη

Σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της έρευνας φαίνεται πως δίνει το κινητό του Μπάμπη που αγνοείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, στις 20:40 ο 31χρονος εντοπίζεται να πηγαίνει με το αυτοκίνητό του στην παλιά Εθνική Οδό, στο ύψος του Μεσολογγίου. Επέστρεψε στο ίδιο σημείο μετά από 25 λεπτά.

Στην αστυνομία θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο κρεοπώλης κινήθηκε στον δρόμο του Ευηνοχωρίου, όπου συνέβη ότι ήταν να συμβεί. Μάλιστα, αποκλείουν το ενδεχόμενο της Ορεινής Ναυπακτίας, καθώς είναι πολύ μακριά.

Το κινητό του θύματος έμεινε ανοιχτό επί 2,5 ώρες στο συγκεκριμένο σημείο και απενεργοποιήθηκε στις 23:50.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top