Μεσολόγγι: Αγωνία για τον Μπάμπη - Το τελευταίο μήνυμα στον κρεοπώλη

Tο στίγμα του κινητού και οι τελευταίες κινήσεις στο Facebook

Το τελευταίο μήνυμα του Μπάμπη στον κρεοπώλη που ανήκτησαν οι αρχές / Βίντεο T Live

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο αγνοούμενο, με τους οικείους του να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο. Τις τελευταίες ώρες ανακτήθηκαν σημαντικά στοιχεία από το κινητό του Μπάμπη, που είναι αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο το κινητό της αδελφής του Μπάμπη

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται ένας κρεοπώλης, ο οποίος είχε δανειστεί μεγάλο χρηματικό ποσό από τον αγνοούμενο, το οποίο ο 31χρονος ζητούσε να του το επιστρέψει. Μάλιστα, φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε πριν εξαφανιστεί.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ψάχνει κάθε στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του Μπάμπη, με την οικογένειά του να εκφράζει έντονη ανησυχία για το χειρότερο, αφού τόσες μέρες μετά, δεν έχει κανένα νέο από τον 31χρονο.

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι

Οι αρχές, τώρα, ψάχνουν στα κινητά των εμπλεκόμενων να βρουν απαντήσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger, τις οποίες έσβησε ο 50χρονος.

Μεσολόγγι: «Φεύγω για Ιταλία, θέλω τα λεφτά μου»

Στα μηνύματα που αντάλλαξε ο Μπάμπης με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο αγνοούμενος ζητούσε τα χρήματα που του είχε δανείσει.

Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», φέρεται να ανέφερε στο μήνυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που του είχε δανείσει ανέρχεται σε 17.000 ευρώ και σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του Μπάμπη, τα χρήματα δεν του τα είχε επιστρέψει.

Μεσολόγγι: Τι έδειξε το στίγμα του κινητού - Οι κινήσεις στο Facebook

Τα νεότερα στοιχεία δίνουν το τελευταίο στίγμα του στις 21:45. Στις 23:45, ωστόσο, καταγράφηκε δραστηριότητα στη σελίδα στο Facebook του Μπάμπη, ενώ στις 23:49 υπήρξε και άλλη δραστηριότητα στη σελίδα του στο Facebook. Ίσως κάποιος να προσπάθησε να σβήσει τα μηνύματά του. Πλέον θα ζητηθεί άρση των τραπεζικών λογαριασμών του αγνοούμενου.

Ταυτόχρονα, οι αρχές προσπαθούν να ανακτήσουν δεδομένα και από το κινητό του Μπάμπη, μια διαδικασία όμως που είναι πιο δυσκολη αφού δεν το έχουν στα χέρια τους.

H οικογένεια έχει παραδοσει στην αστυνομία το smart watch του νεαρού, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο Μπάμπης με τη μια του αδελφή είχαν από κοινού συνδεδεμένα τα κινητά τους μέσω προγράμματος και αυτό μπορεί να βοηθήσει τις αρχές. Τέλος, οι έρευνες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να επεκταθούν και στα ορεινά, υπό την επίβλεψη του ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην περιοχή.

«Είμαστε στα σκοτάδια, ό,τι μαθαίνουμε είναι από εσάς. Από την αστυνομία δε μα λένε κάτι, εύχομαι και ελπίζω να υπάρχει εξέλιξη και να μη μας λένε για να μη διαρρεύσουν πληροφορίες. Οι έρευνες στις καλαμιές σταμάτησαν, καθώς είχε αέρα και τα νερά ήταν θολά. Αύριο που θα αλλάξει ο καιρός θα ξεκινήσουν ξανά. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει», ήταν η έκκληση της αδελφής του Μπάμπη στην εκπομπή Live News, η οποία ελπίζει ότι θα δοθεί σύντομα ένα τέλος στο θρίλερ που ζει η οικογένειά της τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top