Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο το κινητό της αδελφής του Μπάμπη

Στη δημοσιότητα το μήνυμα που φέρεται να έσβησε ο κρεοπώλης

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη για όγδοη μέρα, να είναι άκαρπες. 

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία από το κινητό του κρεοπώλη

Στο μικροσκόπιο των αρχών είναι το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Ταυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος του είχε δανείσει 17.000 ευρώ και του είχε ζητήσει να του τα επιστρέψει έως το Σαββατοκύριακο, γιατί θα επέστρεφε στην Ιταλία, όπου εργαζόταν

«Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», έγραφε το μήνυμα που έστειλε ο Μπάμπης στο messenger του κρεοπώλη, σύμφωνα με τον Alpha. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος ανέφερε ότι το ποσό του χρέους ήταν αρκετά μικρότερο, 7.000 ευρώ και όχι 17.000. Μάλιστα οι δύο άνδρες φαίνεται ότι είχαν και στο παρελθόν δοσοληψίες,. Mένει να διαπιστωθεί αν ισχύει κάτι τέτοιο και, αν ναι, τι είδους συναλλαγές ήταν αυτές.

Οι αρχές ερευνούν και το κινητό της αδελφής του 31χρονου, με το οποίο ήταν συνδεδεμένο το δικό του τηλέφωνο

Οι αρχές ερευνούν και το κινητό της αδελφής του 31χρονου, με το οποίο ήταν συνδεδεμένο το δικό του τηλέφωνο

Μεσολόγγι: «Κλειδί» το κινητό της αδελφής του Μπάμπη

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως το στίγμα του κινητού του Μπάμπη «σβήνει» στις 23:50 της 4ης Ιανουαρίου. Παρέμεινε, δηλαδή, ανοιχτό περίπου 2,5 ώρες μετά τον αναφερόμενο χρόνο της εξαφάνισής του.

Μεσολόγγι: «Όλα δείχνουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Μπάμπη»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κινητό του 31χρονου ήταν συνδεδεμένο με το κινητό της αδελφής του, ώστε να γνωρίζει ο ένας πού βρίσκεται ο άλλος.

Έτσι στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται και το κινητό της κοπέλας, ώστε να μπορέσουν οι αξιωματικοί να εξάγουν δεδομένα για το πότε ακριβώς έκλεισε το κινητό του Μπάμπη ή ακόμα και το σημείο που βρισκόταν. 

Πιθανόν από το τηλέφωνο της αδελφής του 31χρονου, η αστυνομία να βρει χρήσιμα στοιχεία

Πιθανόν από το τηλέφωνο της αδελφής του 31χρονου, η αστυνομία να βρει χρήσιμα στοιχεία

Μεσολόγγι: Μία μέρα πριν ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης είχαν κάνει το ίδιο δρομολόγιο

Όπως είπε στην εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που πραγματοποιεί έρευνα για χάρη της οικογένειας, η αστυνομία δίνει μεγάλη σημασία και στο γεγονός ότι μια μέρα πριν, ο 31χρονος αγνοούμενος και ο 51χρονος κρεοπώλης είχαν πάει μαζί για κυνήγι στην ίδια περιοχή, όπου χάνονται τα ίχνη του. 

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη - Η συνομιλία με τον κρεοπώλη

Αυτό που εξετάζουν, σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, είναι αν επρόκειτο για μια πρόβα τζενεράλε γι’ αυτό που θα γινόταν την επομένη, τη μέρα δηλαδή της εξαφάνισης του Μπάμπη. 

Μία μέρα πριν από την εξαφάνισή του, ο 31χρονος είχε πάει για κυνήγι με τον 51χρονο στην ίδια περιοχή, όπου εξαφανίστηκε

Μία μέρα πριν από την εξαφάνισή του, ο 31χρονος είχε πάει για κυνήγι με τον 51χρονο στην ίδια περιοχή, όπου εξαφανίστηκε

Εξετάζεται επίσης αν στην εξαφάνιση του 31χρονου εμπλέκεται και δεύτερο αυτοκίνητο, κάτι όμως που προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία. 

Μεσολόγγι: Φήμες για κακοποιητικό χαρακτήρα του 51χρονο

Ο Γιώργος Τσούκαλης αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχουν μάρτυρες που αναφέρουν ότι ο 52χρονος κρεοπώλης είχε κακοποιητικό χαρακτήρα. 

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται κι άλλα άτομα», λέει ο πατέρας του Μπάμπη

Όπως είπε, συγκεκριμένος άνθρωπος του ανέφερε πως στο παρελθόν είχε δεσμό με μια κοπέλα, η οποία σπούδαζε στο Μεσολόγγι, την οποία φέρεται να κακοποιούσε και να ζήλευε πολύ. 

Μεσολόγγι: Γιατί του δάνεισε 17.000 ευρώ

Τέλος άγνωστος παραμένει ακόμα ο λόγος που ο Μπάμπης είχε δανείσει 17.000 ευρώ στον 51χρονο. 

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο σε χωράφι

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, δεν υπήρχε κάποια οικονομική συναλλαγή και ο 31χρονος ήθελε απλά να τον διευκολύνει, καθώς φέρεται να είχε οφειλές στον ΕΦΚΑ και κάπου άλλου, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. 

Πάντως οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην περιοχή γύρω από το σημείο, όπου ισχυρίζεται ότι άφησε ο 51χρονος τον Μπάμπη.

Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο 50χρονος, αλλά τον προσήγαγαν ξανά!

Οι έρευνες ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς η περιοχή αυτή είναι πολύ δυσπρόσιτη, υπάρχουν αρκετά άγρια ζώα και δεν είναι εύκολο να προσεγγιστεί και να χαρτογραφηθεί από τις αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top