Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία από το κινητό του κρεοπώλη

Ο 51χρονος είχε πάρει τελικά το κινητό του μαζί - Τι δείχνει το στίγμα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: «Όλα δείχνουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Μπάμπη»

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 51χρονος κρεοπώλης δεν είχε αφήσει τελικά το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Οι αρχές διαπίστωσαν μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ότι την επίμαχη ώρα, από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. 

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο 51χρονος είχε πάρει μαζί του το κινητό του όταν συναντήθηκε με τον 31χρονο που αγνοείται στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη - Η συνομιλία με τον κρεοπώλη

Φαίνεται πως εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Μπάμπη.

Επίσης, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι ο ύποπτος έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς για να καλέσει κάποιον. 

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται κι άλλα άτομα», λέει ο πατέρας του Μπάμπη

Σήμερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που μετέβη από την Αθήνα στην περιοχή, θα κάνει κάποιες μετρήσεις, ξεκινώντας πρώτα -όπως αναφέρουν πληροφορίες- από το σπίτι του κρεοπώλη και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί προς την περιοχή του κάμπου του Ευηνοχωρίου.

Εκεί θα εξεταστεί το πόσο κοντά έφτασε ο ύποπτος με το κινητό του τηλέφωνο στην περιοχή εκείνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top