Μεσολόγγι: «Όλα δείχνουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Μπάμπη»

Η συνομιλία που είχε σβήσει ο κρεοπώλης «κλειδί» στην υπόθεση

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου. Το θρίλερ της εξαφάνισής του δεν έχει τέλος, και οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν για ένα καλό νέο, 

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη - Η συνομιλία με τον κρεοπώλη

Βασικός ύποπτος για την υπόθεση θεωρείται ένας 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό και ο οποίος φέρεται να χρωστούσε στον 31χρονο μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία, παραμένει όμως στο κάδρο των υπόπτων. 

O 31χρόνος, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, παραμένει άφαντος

O 31χρόνος, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, παραμένει άφαντος

Οι έρευνες έχουν εστιάσει τώρα στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Το λιμενικό «χτενίζει» από χθες την περιοχή, ενώ στο σημείο, όπου ο 51χρονος φέρεται να άφησε τον Μπάμπη, βρέθηκε ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης. 

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται κι άλλα άτομα», λέει ο πατέρας του Μπάμπη

Όπως είπε στο Mega ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ ο 51χρονος έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου επικεντρώνονται στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου επικεντρώνονται στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου

«Μαζεύονται στοιχεία. Ο 31χρονος είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση. Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη. Ευχής έργον είναι να βρεθεί ο άτυχος νέος», είπε.

Μεσολόγγι: Διαδικτυακός καβγάς του Μπάμπη με τον κρεοπώλη

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου με τα εγκληματολογικά εργαστήρια να προσπαθούν να ανακτήσουν δεδομένα που είχαν διαγραφεί. 

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο σε χωράφι

Παράλληλα, φέρεται να έχει ανακτηθεί συνομιλία του με τον 31χρονο. Οι δυο τους φαίνεται πως είχαν τσακωθεί διαδικτυακά στο Facebook και η συνομιλία αυτή είχε διαγραφεί από το τηλέφωνο του κρεοπώλη, ενώ φέρεται να έγινε λίγες ώρες πριν από την τελευταία τους συνάντηση. 

Οι αρχές έχουν ανακτήσει έναν καβγά που είχε στα social media ο 31χρονος με τον 51χρονο ύποπτο για την εξαφάνισή του

Οι αρχές έχουν ανακτήσει έναν καβγά που είχε στα social media ο 31χρονος με τον 51χρονο ύποπτο για την εξαφάνισή του

Στη συνομιλία φαίνεται ότι υπάρχει ένας έντονος διάλογος του 50χρονου με τον 31χρονο αγνοούμενο, που αφορά δάνειο 17.000 ευρώ, το οποίο είχε δώσει ο Μπάμπης στον κρεοπώλη και τα οποία ζητούσε άμεσα πίσω. Του είχε δώσει περιθώριο να του τα επιστρέψει έως το σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου. 

Μεσολόγγι: Ελεύθερος και πάλι αφέθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης

Ο 51χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον 30χρονο, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι στο παρελθόν συμβούλευε γνωστούς του να μην έχουν μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο αν θέλουν να κάνουν κάτι και να μην αποκαλυφθούν. 

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο βίντεο που έχει καταγράψει τις κινήσεις του 51χρονου

Κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι και μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος του Μεσολογγίου, και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά από 25 λεπτά.

Θρίλερ με την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι - Η «ανάποδη» διαδρομή του 51χρονου

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι, ότι ο κρεοπώλης κινήθηκε στο δρόμο για το Ευηνοχώρι, δηλαδή μερικά εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω, περιοχή, όπου συνεχίζονται οι έρευνές τους.

Μεσολόγγι: Άφαντο και το κινητό του Μπάμπη

Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν και το κινητό του 31χρονου αγνοούμενου. Κατάφεραν όμως να εντοπίσουν την ώρα που απενεργοποιήθηκε η συσκευή. 

Μεσολόγγι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε με τον Μπάμπη», λέει φίλος του

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του έκλεισε στις 23:50 στις 4 Ιανουαρίου. Παρέμεινε, δηλαδή, περίπου 2,5 ώρες ανοιχτό, μετά τον αναφερόμενο χρόνο εξαφάνισής του.

Αυτό που εξετάζεται είναι μήπως το πήρε ο ύποπτος μαζί του και το πέταξε σε άλλο σημείο, ή έμεινε από μπαταρία στο σημείο, όπου βρίσκεται ο Μπάμπης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top