Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο 50χρονος, αλλά τον προσήγαγαν ξανά!

Τέσσερις μήνες με αναστολή για την οπλοκατοχή στον 50χρονο κρεοπώλη

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον 50χρονο κρεοπώλη για το μαχαίρι που βρέθηκε κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Θρίλερ με την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι - Η «ανάποδη» διαδρομή του 51χρονου

Ο 50χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς κατά τη διάρκεια των ελέγχων της αστυνομίας, βρέθηκε να κατέχει - παράνομα - μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως χρησιμοποιούσε το μαχαίρι για επαγγελματικούς σκοπούς.

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές, αλλά προσήχθη ξανά στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου στο πλαίσιο της έρευνας για τον αγνοούμενο, προκειμένου, όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, να δώσει κι άλλες διευκρινίσεις για την υπόθεση της εξαφάνισης.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του 31χρονου αγνοούμενου που αγωνιούν για τις εξελίξεις.

Μεσολόγγι: Τι είπε ο 50χρονος για το «κενό» της μίας ώρας

Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι δε θυμάται τι συνέβη στην επίμαχη μία ώρα που μεσολάβησε από την εξαφάνιση. Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, αν και η απόσταση από το σημείο που, όπως λέει, άφησε τον 31χρονο είναι μόλις 7 λεπτά.

Μεσολόγγι: Στο «έξυπνο» ρολόι του 31χρονου ψάχνουν στοιχεία οι αρχές

Για τον λόγο αυτό, για το κενό δηλαδή της μιας ώρας, ο 50χρονος κρεοπώλης μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο 51χρονος, αλλά τον προσήγαγαν ξανά!

Ο 51χρονος κρεοπώλης που προσήχθη εκ νέου στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου

Ξεσπά η αδερφή του αγνοούμενου Μπάμπη για τις «αντιφάσεις» του 50χρονου

Η συνομιλία των 12 δευτερολέπτων ανάμεσα στον 50χρονο και τον αγνοούμενο Μπάμπη

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν εστιάσει στο σημείο όπου άφησε στίγμα για τελευταία φορά το κινητό του, στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε, ότι ο 31χρονος και ο κρεοπώλης είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων, καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό στο σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που θα πήγαιναν για κυνήγι, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος.

Μεσολόγγι: Αγωνία για τον 31χρονο που εξαφανίστηκε

Φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Μεσολόγγι: Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα και την αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου

Νωρίτερα η μητέρα του αγνοούμενου απηύθυνε έκκληση μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προκειμένου «το συντομότερο δυνατόν να κατέβει το Ανθρωποκτονιών στο Μεσολόγγι» συμπληρώνοντας πως «τόσες μέρες δεν έχουμε καμία ενημέρωση».

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς σύμφωνα με όσα είπαν τόσο η μητέρα του Μπάμπη όσο και η αδερφή του Χριστίνα, πάντα τους ενημέρωνε ακόμη και όταν πήγαινε για καφέ. «Μετά από τόσες μέρες, αν ζούσε θα είχε έρθει σε επαφή μαζί μας» είπε η αδερφή του στην κάμερα της εκπομπής.

 Τι είπαν η μητέρα και η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Παράλληλα η μητέρα του 31χρονου ανέφερε πως ο φίλος του γιου της δεν είχε ραντεβού μαζί του για να πάνε για κυνήγι. Σημειώνεται πως τη συγκεκριμένη πληροφορία είχε μεταδώσει χθες και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Υπενθυμίζεται πως, κατά τα λεγόμενα του κρεοπώλη, ο 31χρονος Μπάμπης του είχε ζητήσει να τον αφήσει σε συγκεκριμένο σημείο, γιατί «είχε ραντεβού με φίλο του για να πάνε για κυνήγι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top