Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Οι τρεις μάρτυρες «κλειδί» - Τι λέει η αδελφή του

«Ο άνθρωπος που είναι στο κάδρο έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια»

Τρία άτομα, με τα οποία μίλησε ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης, θεωρούνται πρόσωπα «κλειδιά» από την αστυνομία για τη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Τρία πρόσωπα θεωρούνται «κλειδιά» για να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Τρία πρόσωπα θεωρούνται «κλειδιά» για να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Οι αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της εξαφάνισης, ερευνώντας εξονυχιστικά το κινητό του 51χρονου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του. 

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο τα άτομα που μίλησε ο κρεοπώλης

Σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακτήθηκαν συνομιλίες που φέρεται να είχε ο ίδιος και έσβησε λίγο μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. 

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις

Όπως είπε στο Mega ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος βοηθά στις έρευνες για την πλευρά της οικογένειας του αγνοουμένου, κομβικής σημασίας είναι οι μαρτυρίες τριών ατόμων που βρέθηκαν μαζί με τον κρεοπώλη κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης και συνομίλησαν μαζί του. 

Μεσολόγγι - Αδερφή Μπάμπη: «Τα δανεικά τον σκότωσαν»

Πρόσθεσε ότι αναμένεται να ανακτηθούν περισσότερα στοιχεία από το κινητό του και τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις για την υπόθεση.

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις του 51χρονου κρεοπώλη 

Οι αντιφάσεις και οι ασάφειες στις οποίες έχει υποπέσει ο 51χρονος, προβληματίζουν τους στενούς συγγενείς του Μπάμπη, οι οποίοι συνδέουν την υπόθεση με το χρέος των 17.000 ευρώ, που, όπως υποστηρίζουν, του χρωστούσε ο κρεοπώλης.

Μεσολόγγι: Αγωνία για τον Μπάμπη - Το τελευταίο μήνυμα στον κρεοπώλη

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, ο βασικός ύποπτος ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών. Ακόμα ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον.

Επίσης, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει την έντονη συνομιλία που είχε με τον 31χρονο, στην οποία του ζητούσε να του επιστρέψει τα χρήματά του έως το Σαββατοκύριακο. 

Η οικογένεια του Μπάμπη κάνει έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει στις αρχές

Η οικογένεια του Μπάμπη κάνει έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει στις αρχές

«Ο άνθρωπος που είναι στο κάδρο έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια», σημείωσε ο Γιώργος Τσούκαλης και χωρίς να κρύβει την ανησυχία του ανέφερε πως θεωρεί ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο το κινητό της αδελφής του Μπάμπη

Μεσολόγγι: «Δε θα εξαφανιζόταν ποτέ από την μητέρα μας»

Την ίδια ώρα η αδελφή του 31χρονου, μιλώντας στο Mega δεν έκρυψε τους φόβους της ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον αδελφό της. 

Μεσολόγγι: «Όλα δείχνουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Μπάμπη»

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πώς, δε με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δε θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δε θα της το έκανε ποτέ», είπε.

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη - Η συνομιλία με τον κρεοπώλη

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του 30χρονου να επικοινωνήσει με τις Αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top