Μεσολόγγι: Δεν είχε κάνει χρήση ουσιών ο κρεοπώλης για να μη θυμάται

 Ένα - ένα τα άλλοθι του συλληφθέντα καταρρίπτονται

Ένα - ένα τα άλλοθι του κρεοπώλη στο Μεσολόγγι  καταρρίπτονται, αφού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν τον δικαιώνουν. H ανταποκρίτριά του Star Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, μετέδωσε τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση. 

Μεσολόγγι: Αναζητούν και σε video τον κρεοπώλη με τον Μπάμπη  

Όπως ανέφερε 15 ημέρες τώρα οι αρχές πιέζουν τον 50χρονο να τους πει που ήταν από την ώρα που άφησε τον Μπάμπη στο σημείο που του ζήτησε όπως ο ίδιος λέει και μία ώρα μετά που εμφανίστηκε στην πόλη του Μεσολογγίου. 

Ο κρεοπώλης επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω χρήσης ουσιών. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις όμως προέκυψε ότι δεν είχε κάνει χρήση, άρα το αφήγημά του καταρρίπτεται. Τώρα πρέπει να απαντήσει γιατί δεν θυμάται τι έκανε εκείνο το βράδυ. Ένα σημαντικό ερώτημα επίσης είναι πως κατάφερε και παρέσυρε ο κρεοπώλης τον νεαρό άνδρα  και ενδεχομένως ο συνεργός του σε μια περιοχή τελείως σκοτεινή, στην μέση του πουθενα, μέσα σε τεράστια έκταση, αποκομμένη ειδικά την νύχτα από τον κόσμο.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έκανε τις προηγούμενες ημέρες αναζητήσεις από το κινητό του με θέμα πως εντοπίζουμε κρυμμένο ένα θησαυρό, οι ιστορίες αυτές είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στους κυνηγούς, άρα είναι πολύ πιθανό ο κρεοπώλης να του υποσχέθηκε κάτι τέτοιο για να τον παρασύρει. 

Μεσολόγγι: Εξετάζεται και 36χρονος ως συνεργός του κρεοπώλη!

Επίσης εξετάζεται εάν επρόκειτο για ραντεβού θανάτου. Εάν δηλαδή ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη σε σημείο που υπήρχε και τρίτο πρόσωπο το οποίο κατάφερε και αιφνιδίασε τον ανυποψίαστο Μπάμπη και του αφαίρεσε την ζωή. Πάντως ο  Μπάμπης είχε μαζί του την καραμπίνα, η οποία επίσης δεν έχει βρεθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top