Μεσολόγγι: Φρούριο τα δικαστήρια – Φυγαδεύτηκε ο 51χρονος

«Πού είναι ο Μπάμπης;», φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος

Σε φρούριο έχουν μετατραπεί τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου από νωρίς το πρωί έχει οδηγηθεί εκεί ο 51χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου για να απολογηθεί. 

Μεσολόγγι: Ειδικός σκύλος εντόπισε κάτι σε βαλτώδη περιοχή

Φρούριο είναι τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου απολογείται ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Φρούριο είναι τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου απολογείται ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι - agrinionews.gr

Ο κρεοπώλης, για λόγους ασφαλείας, οδηγήθηκε στα δικαστήρια στις 06:30 το πρωί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Μεσολόγγι: Νέο κίνητρο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου

Περιμετρικά του κτιρίου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κάγκελα έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου.

Περιμετρικά του δικαστικού μεγάρου Μεσολογγίου έχουν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Περιμετρικά του δικαστικού μεγάρου Μεσολογγίου έχουν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - agrinionews.gr

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, ανάμεσά τους η μητέρα και η αδελφή του 31χρονου, που φωνάζουν «πού είναι ο Μπάμπης;».

Μεσολόγγι: «Ξέρουν κι άλλοι, αλλά δε μιλάνε», λέει η αδελφή του 31χρονου

Kόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι και φωνάζει «Πού είναι ο Μπάμπης» -agrinionews.gr

Kόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι και φωνάζει «Πού είναι ο Μπάμπης» -agrinionews.gr

Η προσοχή είναι στραμμένη σε όσα θα υποστηρίξει στην απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη, καθώς μέχρι τώρα αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Μεσολόγγι: Εκπαιδευμένοι σκύλοι συμμετέχουν στις έρευνες

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και ψάχνει με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό του 31χρονου. 

Μεσολόγγι: «Μου έφαγε το παιδί μου πισώπλατα», λέει η μητέρα του Μπάμπη

Είναι ο ίδιος σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Χθες σύμφωνα με πληροφορίες εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Με βάρκα, οδηγήθηκε σε συγκεκριμένη τοποθεσία που υπέδειξαν οι συγγενείς του 31χρονου κι εκεί ο σκύλος άρχισε να γαυγίζει, «υποδεικνύοντας» στον εκπαιδευτή του ένα συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν μπόρεσε να γίνει επιχείρηση με drone και δύτη.

Σήμερα, ο σκύλος και ο εκπαιδευτής του βρέθηκαν εκ νέου στη βάρκα στη λιμνοθάλασσα για να εντοπιστεί κάποιο «ίχνος» που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του 31χρονου. 

Μετά από αίτημα της οικογένειας του 31χρονου και του ιδιωτικού ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη, τις έρευνες θα ενισχύσουν εθελοντές διασώστες από τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τα Ιωάννινα και το Αγρίνιο, με drone, θερμικές κάμερες, ανιχνευτές μετάλλων και ειδικό GPS.

Όπως έκανε γνωστό ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. (Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού), «η ομάδα ξεκινάει για Μεσολόγγι κατόπιν εντολής της οικογένειας Κούτσικου και του κ. Γιώργου Τσούκαλη για να βοηθήσει στις έρευνες τις κρατικές αρχές για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου. Θα διαθέσουμε έμπειρους εθελοντές στην έρευνα καθώς και όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε. Η προσπάθεια μας αυτή θα ενισχυθεί με εθελοντές μας από τις βάσεις ετοιμότητας Σερρών, Ιωάννινων και Αγρινίου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top