Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους ο 20χρονος και ο 17χρονος

«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του σε θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο / Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, o 17χρονος και o 20χρονος που είχαν συλληφθεί μετά από καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στην Αθηνών-Κορίνθου, που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο.

Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλα δύο άτομα που αναζητούνται ακόμα, φέρεται να είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση (συμμορία), με σκοπό την κλοπή οχημάτων από το Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής.

Σήμερα οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε ο θάνατος του αστυνομικού.

Ασπρόπυργος: «Ήταν το καλύτερο παιδί» - Συγκλονίζει η σύντροφος του Χρήστου

Ασπρόπυργος: Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους οι δύο συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες στις απολογίες τους ομολόγησαν την πράξη της κλοπής, ωστόσο αρνήθηκαν την εμπλοκή τους και την υπαιτιότητά τους στο τραγικό δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός.

Ασπρόπυργος: Ερωτήματα για την καταδίωξη - Τι λέει ο αδελφός του Χρήστου

Υπνεθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, η μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακολουθούσε, προσέκρουσε πάνω σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τον βαρύ τραυματισμό του συνοδηγού.

Παράλληλα, είχε τραυματισθεί ελαφρά το πλήρωμα του περιπολικού και είχαν προκληθεί φθορές στο υπηρεσιακό όχημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top