Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ

Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο. Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι και οι φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καλλιθέας Πατρώνσε κλίμα οδύνης.

Ασπρόπυργος: Ερωτήματα για την καταδίωξη - Τι λέει ο αδελφός του Χρήστου

Αποχαιρέτησαν όπως λένε, έναν «ήρωα του καθήκοντος», έναν νεαρό που λάτρευε τη δουλειά του, που ήθελε πάντα να υπηρετεί το καθήκον, την πατρίδα και τον συνάνθρωπό του.

Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο, κατά τη διάρκεια καταδίωξης  στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του, ο αδερφός του που υπηρετεί κι αυτός στην αστυνομία, αλλά και η σύντροφος του 29χρονου Χρήστου.

Η εικόνα τα έλεγε όλα: Σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου. Κρατώντας σφιχτά ο ένας τον άλλο για να βρουν λίγο κουράγιο, ακολουθούσαν το φέρετρο με τη σορό του άτυχου νέου.

Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο, κατά τη διάρκεια καταδίωξης  στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Ασπρόπυργος: Νέα σύλληψη για τον θάνατο αστυνομικού μετά από καταδίωξη 

Συντετριμμένοι και οι συνάδελφοι του 29χρονου αστυνομικού που αποχαιρέτησαν τον Χρήστο υπό τους ήχους της μπάντας που παιάνιζε πένθιμα αποδίδοντας τιμές στον ειδικό φρουρό που έπεσε στο καθήκον.

Σύμφωνα με το thebest.gr τo λευκό φέρετρο στο οποίο βρισκόταν η σορός του 29χρονου σκέπαζε η γαλανόλευκη ενώ ο νεαρός αστυνομικός ήταν ντυμένος γαμπρός και στην εκκλησία υπήρχαν κουφέτα. 

Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του επικήδειου λόγου του δεν άντεξε, η φωνή του έσπασε και «λύγισε».

Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top