Ασπρόπυργος: «Ήταν το καλύτερο παιδί» - Συγκλονίζει η σύντροφος του Χρήστου

Συντετριμμένος ο πατέρας του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην καταδίωξη

Τι είπαν στο Star η σύντροφος και ο πατέρας του Χρήστου / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συντετριμμένοι είναι η σύντροφος και η οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου, του 29χρονου αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. «Ήταν το καλύτερο παιδί. Ήθελε να γίνει αστυνομικός», λένε οι άνθρωποί του.

Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη με θύμα νεαρό αστυνομικό

Στην Πάτρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του άτυχου αστυνομικού, συγγενείς και φίλοι του έχουν βυθιστεί στο πένθος. Με σπαρακτικά λόγια μίλησαν στο Star και αποχαιρέτησαν το παλικάρι τους που λάτρευε την Ελλάδα και την αστυνομία. Τον περίμεναν πώς και πώς τα Χριστούγεννα, όμως αντί να κάνουν γιορτή, θα κάνουν κηδεία.  

Ασπρόπυργος: Αυτός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Στα Δεμένικα Πατρών, εκεί όπου ο 29χρονος Χρήστος Κουρουνιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε, τα λόγια στέρεψαν. Μόνο δάκρυα έχουν στα μάτια από την ώρα που έμαθαν ότι το παιδί τους, έπεσε νεκρό μετά από καταδίωξη. Όλοι μιλούν για ένα θαυμάσιο παιδί που είχε όνειρό του να δούλεψει στην αστυνομία.   

Ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Ο 29χρονος ήθελε από μικρός να γίνει αστυνομικός, όπως ο μεγαλύτερος αδελφός του / Φωτογραφία από βίντεο Star

«Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια» - Συγκλονίζει ο πατέρας του αστυνομικού

Συγγενείς και φίλοι ετοίμαζαν γλέντι για τη γιορτή του Χρήστου τα Χριστούγεννα. Ήθελαν να ανταμώσουν ξανά όλοι μαζί, να χορέψουν και να διασκεδάσουν, όπως έκαναν πρόσφατα και στον γάμο του κολλητού του.

Ο Χρήστος Κουρουνιώτης μπήκε στο σώμα το 2019. Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, όπως ακριβώς και ο μεγαλύτερος αδελφός του πριν πάει στην Πάτρα στα ΜΑΤ. Ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού «λύγισε», μιλώντας στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο.

«Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την αστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα...», περιέγραψε.

Νεκρός αστυνομικός σε καταδίωξη

 Ο Χρήστος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής 

«Ήταν το καλύτερο παιδί», λέει η σύντροφος του Χρήστου

Το ποδόσφαιρο, η Ελλάδα και οι θάλασσες της ήταν οι μεγαλες αγάπες του Χρήστου Κουρουνιώτη. 

Η σύντροφός του, που μοιράζονταν τις πιο όμορφες στιγμές τους, προσπαθεί τώρα να συνειδητοποιήσει το τραγικό «χτύπημα» της μοίρας. Ήταν σε όλα τα ταξίδια μαζί, στα δύσκολα και τα εύκολα.

«Ήταν το καλύτερο παιδί ο Χρήστος, το καλύτερο... Είμαι με την οικογένεια του αυτή τη στιγμή», δήλωσε το κορίτσι μιλώντας στο Star.

Καταδίωξη Ασπρόπυργος: Ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε

Ασπρόπυργος: Ο αστυνομικός που σκοτώθηκε με τη σύντροφό του

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top