Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη με θύμα νεαρό αστυνομικό

Θρήνος για τον χαμό του 29χρονου Χρήστου

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη, όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο πένθος βυθίστηκε η Ελληνική Αστυνομία και η οικογένεια του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Το Star εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο με την καταδίωξη που κατέληξε σε τραγωδία. 

Ασπρόπυργος: Αυτός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Ήταν περασμένες τρεις και μισή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο ειδικός φρουρός με τον συνάδελφο του και ένα ακόμη πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ ενημέρωθηκαν από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για την κλοπή δύο αυτοκινήτων από την περιοχή της Νίκαιας. Οι αστυνομικοί στο ύψος του Σχιστού εντόπισαν τα ύποπτα οχήματα. Έκαναν σήμα στους οδηγούς να σταματήσουν εκείνοι, όμως, ανέπτυξαν ταχύτητα. 

Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη με θύμα αστυνομικό

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποτυπώνεται η στιγμή που τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα κινούνταν με ιλλιγιώδη ταχύτητα στην Εθνική Οδόμ στο ύψος του Ασπροπύργου. Τα καταδίωκαν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, διακρίνεται μία λάμψη αμέσως μετά από μια επικίνδυνη στροφή. Είναι η στιγμή που η μοτοσικλέτα με οδηγό τον ειδικό φρουρό Χρήστο Κουρουνιώτη «καρφώθηκε» πίσω από το περιπολικό. 

Ασπρόπυργος: Πώς έχασε τη ζωή του ο νεαρός αστυνομικός 

Επί 23 λεπτά το περιπολικό της Άμεσης Δράσης και οι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ καταδίωκαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Το ένα κατάφερε να ξεφύγει. Όμως, το δεύτερο που οδηγούσε ο 20χρονος Ρομά, έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό. Ο οδηγός του περιπολικού, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, φρέναρε.  Ο 29χρονος οδηγός της  πρώτης μοτοσικλέτας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος του περιπολικού. 

Ο νεαρός αστυνομικός και ο συνεπιβάτης του εκτινάχθηκαν σε απόσταση 60 μέτρων. Η Εθνική Οδός αποκλείστηκε έως ότου οι δύο αστυνομικοί μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο 29χρονος ειδικός φρουρός δεν τα κατάφερε, ενω ο συναδελφός του νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401.  

Θρήνος για τον νεκρό αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Ασπρόπυργος: Θρήνος στην οικογένεια του νεκρού αστυνομικού

Στη γειτονιά του Χρήστου στα Δεμένικα Πατρών, τα τραγικά νέα έπεσαν σαν κεραυνός. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε ξαφνικά τόσο νέος από τη ζωή. 

Ο 29χρονος ειδικός φρούρος θέλησε να γίνει αστυνομικός, έχοντας ως πρότυπο τον μεγαλύτερό του αδελφό που υπηρετεί στα ΜΑΤ της Πάτρας. Οι γονείς του του έλεγαν να πάει στην πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά δεν ήθελε. Και τελικά το παιδικό του όνειρο έγινε πραγματικότητα, όμως κατέληξε σε εφιάλτη.

Οι γονείς του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Η σύντροφός του στέκεται στο πλευρό τους.  Ένα νεαρό κορίτσι που ήταν περίπου επτά χρόνια με τον Χρήστο και έκαναν σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

Όλη η οικογένεια αναχώρησε το πρωί για την Αθήνα, μόλις έμαθαν τα τραγικά νέα. 

Θρήνος στη γειτονιά του αστυνομικού που σκοτώθηκε / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ασπρόπυργος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο δεύτερος αστυνομικός

Ο συνεπιβάτης του Χρήστου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα στο πόδι, σπασμένη λεκάνη. 

Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν την εσωτερική αιμορραγία
περιμένουν να δουν την εξέλιξη της υγείας του τις επόμενες ώρες, για να μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά για την υγεία του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top