Γκάζι:  Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον 33χρονο - θύμα του πιστολέρο   

Με βαρύ ποινικό μητρώο ο δράστης   

Γκάζι νέο χειρουργείο

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του 33 ετών τραυματία, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο Γκάζι για ασήμαντη αφορμή από τον πιστολέρο. Σήμερα υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ  συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Μάλια από την αιματηρή επίθεση εναντίον των τριών Κρητικών.

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στην Κρήτη Γωγώ Αποστολάκη, πρόκειται για το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβάλλεται ο 33χρονος που έχει δεχθεί σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 

Χθες, οι γιατροί είχαν κάνει μια επέμβαση διάσωσης για να σταματήσουν την αιμορραγία. Σήμερα  ομάδα εξειδικευμένων νευροχειρουργών προχώρησε στην αφαίρεση περισσότερων θραυσμάτων. Τα επόμενα 24ωρα είναι  πολύ κρίσιμα. Ο χρόνος θα δείξει εάν και πόσο έχει επηρεαστεί η όραση του 33χρονου, πατέρα δύο παιδιών. 

Γκάζι: Αυτός είναι ο πιστολέρο Ν.Ι. που πυροβόλησε τους νέους από την Κρήτη

Σε σοκ η σύζυγος του 33χρονου   

Η σύζυγός είναι σε σοκ. Αδυνατεί να πιστέψει ότι πριν μόλις 18 ημέρες ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτούν και σήμερα βρίσκεται έξω από την εντατική. Ο μικρότερος αδελφός του και ο φίλος τους μεταφέρθηκαν σήμερα από την μονάδα αυξημένης φροντίδας σε απλό δωμάτιο της νευροχειρουργικής. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο νεαρός για τον οποίο οργανώθηκε το μπάτσελορ.


Γκάζι: Για ένα «ε, μας έβρεξες!» πυροβόλησε τους νεαρούς από την Κρήτη! 

Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 29 του μήνα, αλλά είναι άγνωστο εάν θα γίνει. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας και αυτόπτες μάρτυρες έχουν επιστρέψει στην Κρήτη αλλά το μυαλό τους έχει μείνει στους φίλους τους.

Όπως επίσης ανέφερε η ανταποκρίτρια του Star στην Κρήτη, η κοινωνία των Μαλίων βράζει. Άκουσαν με ικανοποίηση για τη σύλληψη του συνεπιβάτη του τζιπ, όμως όλοι περιμένουν να εντοπιστεί ο ψυχρός πιστολέρο και να πληρώσει για αυτό που έκανε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top