Γκάζι: Για ένα «ε, μας έβρεξες!» πυροβόλησε τους νεαρούς από την Κρήτη! 

Σκληρός μαφιόζος ο Αλβανός πιστολέρο και παλιός «γνώριμος» της ΕΛΑΣ 

Τις τελευταίες πληροφορίες μετέδωσε από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί Κρητικοί, η δημοσιογράφος του Star Κατερίνα Ρίστα, τόσο  για την κατάσταση της υγείας τους όσο και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκαν την επίθεση στο Γκάζι. 

Όπως ανέφερε η Κ. Ρίστα κάθε μέρα όλο και βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας των παιδιών και δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή κανενός από τους 3 νεαρούς αν και του ενός είναι σοβαρά τα τραύματα. Στο πλευρό τους είναι συνέχεια οι οικογένειές τους οι οποίες έφτασαν στην Αθήνα χθες το πρωί. Σήμερα οι γονείς των παιδιών μίλησαν μαζί τους και , αγκάλιασαν τα παιδιά τους τα οποία σώθηκαν από θαύμα.

Τι είπαν οι νεαροί και τράβηξε ο δράστης το όπλο.

Οι νεαροί φέρεται να είχαν και μια πρώτη επικοινωνία με τους αστυνομικούς και όπως προκύπτει δέχθηκαν την επίθεση για πραγματικά ασήμαντη αφορμή.   Όπως τους είπαν πως δεν γνωρίζουν τους δράστες, δεν είχαν κάποιο προηγούμενο μαζί τους και  εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην περιοχή για ένα τελευταίο ποτό για να περάσει η ώρα όπως είπαν, μέχρι να πάνε στο αεροδρόμιο.

Το τζιπ πέρασε από το σημείο και φέρεται να τους έβρεξε. Ένα από τα παιδιά φώναξε «ε, μας έβρεξες!¨»  κι εκείνοι θεώρησαν ότι ήταν λόγος για να σταματήσουν στη μέση του δρόμου, να ξυλοκοπήσουν τα παιδιά σαν να είναι μποξέρ και να βγάλουν και όπλα σημαδεύοντας τα στο κεφάλι.   

Σκληρός μαφιόζος ο πιστολέρο – Γνώριμος της Αστυνομίας 

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε στο κεντρικό  δελτίο ειδήσεων του Star ότι ο «πιστολέρο»  έχει κεντρικό ρόλο στην αλβανική μαφία κα αναζητείται «μανιωδώς» σε Ιταλία και Αλβανία από την  ΕΛ. ΑΣ.  με σήμα της, εφόσον, όπως θεωρείται πιθανό, έφυγε μαζί με τον συνεργό του στην επίθεση εκτός Ελλάδας.     

Γκάζι: Τι είπε ο Στ. Μπαλάσκας στο Star για την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης

Γκάζι: Τι είπε ο Στ. Μπαλάσκας στο Star για την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης 

Όπως επισήμανε οι ταχυκίνητες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ.  (όπως η  ΔΙΑΣ) έφτασαν γρήγορα στο σημείο αλλά λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό δεν μπορεί να υπάρχουν παντού σε ευαίσθητα σημεία πεζές περιπολίες.

Ο κ. Μπαλάσκας παραδέχθηκε επίσης ότι όποιος θέλει να βρει όπλα στη χώρα μας βρίσκει…             


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top