Νεκρός αστυνομικός μετά από καταδίωξη από τη Νίκαια έως τον Ασπρόπυργο

Η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με περιπολικό

Ένας 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο. 

Βοιωτία: 17χρονος ο νεκρός από την άγρια καταδίωξη

Όλα ξεκίνησαν στις 04:00 το πρωί όταν η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν πως στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξε με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικοί από την περιοχή του Σχιστού ακολουθούσαν δύο οχήματα, στα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα, πιθανόν Ρομά, ανάμεσά τους κι εκείνα που επιχείρησαν να κλέψουν το όχημα. 

Κολωνός: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή

Στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου, οι αστυνομικοί έχασαν επαφή με το ένα αυτοκίνητο, το άλλο όμως, το οποίο και είχε κλαπεί από τη Νίκαια, πραγματοποίησε απότομα αλλαγή κατεύθυνσης. Ο οδηγός του περιπολικού θέλοντας να αποφύγει το καταδιωκόμενο όχημα πάτησε απότομα φρένο, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακολουθούσε να μην προλάβει να φρενάρει και να πέσει πάνω στο περιπολικό. 

Λάρισα: «Σκόνταψα κι εκπυρσοκρότησε το όπλο κατά λάθος», λέει ο αστυνομικός

Οι αστυνομικοί εκσφενδονίστηκαν στον αέρα και τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ο ένας από τους δύο κατέληξε. 

Η αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο, ενώ για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού. 

Ρέντη: «'Έκανα λάθος» - Η απολογία του 18χρονου για τον αστυνομικό

Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος των Διυλιστηρίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στην Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος της Γέφυρας Σκαραμαγκά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top