Κολωνός: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει στη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής στον Κολωνό, όταν ένας 38χρονος λήστεψε τράπεζα και στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία με πυροβολισμούς

Πυροβολισμοί στον Κολωνό - Ένας τραυματίας

Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και δείχνει τον ληστή να κυνηγάει έναν από τους αστυνομικούς με μαχαίρι και να τον χτυπά. Ο αστυνομικός φαίνεται να πυροβολεί τον δράστη σε κατάσταση αυτοάμυνας. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το πρωί της Τρίτης ενεργοποιήθηκε το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία στον Κολωνό. Αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και ο διευθυντής της τράπεζας ακολούθησαν τον ύποπτο, ο οποίος διέφυγε με τα πόδια και ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ξεκίνησε καταδίωξη με πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο δράστης. 

Ο 38χρονος, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας, επιχείρησε να επιτεθεί και να τραυματίσει με μαχαίρι δύο αστυνομικούς και τότε ο ένας από αυτούς σε κατάσταση άμυνας έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, τραυματίζοντάς τον. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top