Πυροβολισμοί στον Κολωνό - Ένας τραυματίας

«Οι αστυνομικοί του φώναζαν να σταματήσει»

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγο στον Κολωνό

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Λένορμαν

Κρήτη: Δολοφονική επίθεση κατά ιδιοκτήτη καφενείου στον Μυλοπόταμο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας, που φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, υπήρξε συμπλοκή όταν ένας τοξικομανής επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς, οι οποίοι τον πυροβόλησαν στην κοιλιά.

Κολωνός: Είχε προηγηθεί ληστεία σε τράπεζα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν  πως είχε προηγηθεί ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αχιλλέως, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών. 

Θεσσαλονίκη: Εκτέλεσαν 37χρονο έξω από την πολυκατοικία που έμενε

Ύποπτος για τη ληστεία θεωρήθηκε ο τοξικομανής που τραυματίστηκε από τους αστυνομικούς και είχε τραπεί σε φυγή. Όμως έξω από την τράπεζα βρισκόταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που άρχισε να τον ακολουθεί. 

Κρήτη: «Αδέσποτη» σφαίρα χτύπησε τουρίστρια που έτρωγε σε ταβέρνα

Την ίδια ώρα έφτασαν στο σημείο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έπεσαν πάνω στον ύποπτο και τον συνάδελφό τους στο σημείο της συμπλοκής. 

Υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ στη Β΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών

Τότε ο δράστης φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα εκείνοι να απαντήσουν με πυροβολισμούς. 

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Κολωνός: «Αστυνομικός του φώναζε να σταματήσει»

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι οι αστυνομικοί του φώναζαν να σταματήσει, αλλά ο δράστης άρχισε να τρέχει και στη συνέχεια ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

«Είδα το περιπολικό, ο αστυνομικός τον άφησε να βγει απ' έξω και του έλεγε να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν σταμάταγε και προχώρησε προς τα πέρα. Αμέσως μετά ακούστηκαν οι δυο πυροβολισμοί», τόνισε.

Όσον αφορά στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν μετά τους πυροβολισμούς, ο αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο δράστης «χτύπησε στο περιπολικό, και σηκώθηκε και προχώραγε προς τη Λένορμαν».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top