Κρήτη: Δολοφονική επίθεση κατά ιδιοκτήτη καφενείου στον Μυλοπόταμο

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

ΕΚΑΒ

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ιδιοκτήτης καφενείου από την Αξό Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. 

Λιόσια: Επίθεση σοκ σε 15χρονο ΑμεΑ – Τον χτύπησαν στο κεφάλι

Από τα βλήματα τραυματίστηκε ένας ακόμη άνδρας 57 ετών, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο καφενείο και τραυματιστηκε ελαφρά. Όλα συνέβησαν στη 1:00 τα ξημερώματα κατά το κλείσιμο του καφενείου στην Αξό.

Ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν προς τον ιδιοκτήτη πολλές φορές ενώ ένα βλήμα τραυμάτισε το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στον χώρο. Ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό περιστατικό και οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρες δεν υπάρχουν, αλλά η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντοπίτη του ιδιοκτήτη καφενείου με τον οποίο είχαν έντονες διαφορές. Από το σημείο της επίθεσης η αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες και τρία βλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top