Ρέντη: «'Έκανα λάθος» - Η απολογία του 18χρονου για τον αστυνομικό

Τι υποστήριξε ενώπιον ανακριτή για τη ναυτική φωτοβολίδα

Στον ανακριτή οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί ο 18χρονος που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ρέντη: Σε αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Δύσκολη η κατάστασή του

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη - Intimenews

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη - Intimenews

Ο 18χρονος, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, αυτή εξωστρακίστηκε στο έδαφος και στη συνέχεια βρήκε τον άτυχο αστυνομικό στον μηρό. 

Ρέντη: «Σύντομα δεύτερη κηδεία» - Απειλητικά SMS στους γονείς του 18χρονου

Ο 18χρονος έχει παραδεχθεί ότι έριξε τη φωτοβολίδα - Eurokinissi

Ο 18χρονος έχει παραδεχθεί ότι έριξε τη φωτοβολίδα - Eurokinissi

Οικονόμου: Έρχονται νέες συλλήψεις, έχουμε στοιχεία για τον «καθοδηγητή»

Ενώπιον των δικαστικών αρχών υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αστυνομικό. Σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ισχυρίστηκε πως η αρχική του πρόθεση ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα στον αέρα, όμως επειδή δε γνώριζε πώς λειτουργεί και την άναβε για πρώτη φορά, έκανε λάθος, η φωτοβολίδα χτύπησε στο έδαφος, εξωστρακίστηκε και χτύπησε τον αστυνομικό που βρισκόταν σε απόσταση 70 μέτρων. 

Υποστήριξε, επίσης, ότι έπεσαν κι άλλες φωτοβολίδες και πως αυτή που έριξε εκείνος είχε πορτοκαλί χρώμα, οπότε είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν ήταν η δική του που χτύπησε τον αστυνομικό ή κάποια άλλη. 

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 18χρονου μέσα από μαρτυρίες από πρόσωπα στα οποία είχε εκμυστηρευτεί ότι το βράδυ των επεισοδίων μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς κοντά στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και ότι ο ίδιος τραυμάτισε τον αστυνομικό στο πόδι.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών. Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top