Ρέντη: «Σύντομα δεύτερη κηδεία» - Απειλητικά SMS στους γονείς του 18χρονου

«Πόσους βιασμούς να αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί;», έγραψαν στη μητέρα

Συμπληρωματική κατάθεση δίνει ο αδελφός του 18χρονου που κατηγορείται ότι έριξε τη φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Οι γονείς του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένας αστυνομικός, μίλησαν στο T- Live, αποκαλύπτοντας ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του γιου τους.

Ρέντη: «Έκανα μ..., χτύπησα αστυνομικό», είπε ο 18χρονος στον αδελφό του

«Δέχτηκα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το κινητό μου, το έχω καταθέσει στην Ασφάλεια», είπε χαρακτηριστικά μητέρα του 18χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονική επίθεση.

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε στου Ρέντη

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δική σας. Πόσους βιασμούς να αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία», έγραφε το μήνυμα προς τη μητέρα του 18χρονου.

Στο μικροσκόπιο παλαιότερη υπόθεση οπαδικής βίας

Οι Αρχές εξετάζουν υπόθεση οπαδικής βίας του 2019, προκειμένου να συνδυάσουν τα πρόσωπα με όσους έλαβαν μέρος στην επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου στο Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η συγκεκριμένη επίθεση είναι κομβικής σημασίας ενώ στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. είναι και μια ομάδα στο Facebook, η οποία από το 2014 αναρτά επεισόδια από οπαδικές συμπλοκές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top