Ρέντη: Σε αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Δύσκολη η κατάστασή του

Απολογείται ο 18χρονος που πέταξε τη φωτοβολίδα

Ενώπιον ανακριτή κι εισαγγελέα βρίσκεται ο 18χρονος, που φέρεται να πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα εναντίον του αστυνομικού στου Ρέντη, για να απολογηθεί. 

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από μαρτυρίες ατόμων, στα οποία ο 18χρονος είχε εκμυστηρευτεί ότι μαζί με άλλα άτομα είχαν επιτεθεί εναντίον αστυνομικών κοντά στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» και ότι είχε τραυματίσει έναν αστυνομικό. 

Ρέντη: «Έκανα μ..., χτύπησα αστυνομικό», είπε ο 18χρονος στον αδελφό του

Χθες βγήκαν και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του στα επεισόδια, αφού βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του. 

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 18χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη - Eurokinissi

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 18χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη - Eurokinissi

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να γίνουν κι άλλες συλλήψεις, ενώ και ο μικρότερος αδελφός του 18χρονου κλήθηκε για νέα κατάθεση. Έδωσε επίσης γενετικό υλικό και αποτυπώματα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι συμμετείχε κι εκείνος στα επεισόδια. 

Στο φως βίντεο ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό

Οι αρχές αναζητούν τον «καθοδηγητή» των επεισοδίων, εκείνων που φέρεται να προμήθευσε με τις φωτοβολίδες και τα υπόλοιπα πολεμοφόδια τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια. 

Ρέντη: Αυτό είναι το προφίλ του υποκινητή των επεισοδίων

Ρέντη: Κομβικός ο ρόλος του μάνατζερ γνωστού τράπερ

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι έχει παίξει ο 26χρονος μάνατζερ τράπερ, ο οποίος ανήκει σε σύνδεσμο των Δυτικών Προαστίων. 

Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, όπως το 2019 που το όνομα του ήταν, μεταξύ άλλων, σε επεισόδιο με θύμα φίλαθλο αντίπαλης ομάδας.

Ρέντη: Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο - «Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε»

Είναι το άτομο με το οποίο φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά ο 18χρονος, ενημερώνοντας τον για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Αυτό το τηλεφώνημα φέρεται να είχε αποκρύψει  κατά την αρχική του κατάθεση και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είχε παραδεχτεί.

Μάλιστα όσον αφορά στο άλλοθι που είχε αναφέρει, ότι δηλαδή αφού άφησε πανό στον χώρο του γηπέδου έφυγε αμέσως και πήγε σε κατάστημα εστίασης που τον έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, φαίνεται να υπάρχει κάποιο κενό σε σχέση με τις ώρες που έγιναν όσα περιέγραψε.

Ρέντη: Δε λειτουργούν ζωτικά όργανα του αστυνομικού

Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού παραμένει κρίσιμη. Νοσηλεύεται για έβδομη μέρα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί δεν βλέπουν κάποια βελτίωση. 

Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στου Ρέντη είναι εξαιρετικά κρίσιμη

Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στου Ρέντη είναι εξαιρετικά κρίσιμη

Κακλαμάνης για αστυνομικό Ρέντη: Αν τον αγαπά ο Θεός καλύτερα να τον πάρει

Όπως ανέφερε το Mega, εκτός από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου του ποδιού, οι γιατροί προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δε λειτουργούν ζωτικά του όργανα. 

Ρέντη: «Ντρέπεται να με δει» - Στο Star oι γονείς του 18χρονου 

Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα, ώστε να διαπιστώσουν το πόσο εκτεταμένες είναι οι εγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί ο 31χρονος και αν είναι αναστρέψιμες. 

Ακρωτηριασμός αστυνομικού: Γιατί οι γιατροί πήραν την απόφαση

Ρέντη: Απειλές για τη ζωή του 18χρονου δέχεται η οικογένειά του

Τέλος, η οικογένεια του 18χρονου κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του νεαρού από αγνώστους. 

Ρέντη: «Σύντομα δεύτερη κηδεία» - Απειλητικά SMS στους γονείς του 18χρονου

Σε μηνύματα που έχουν δεχθεί στα κινητά τους τηλέφωνα οι γονείς του, καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν μηνύματα, τα οποία κάνουν λόγο για «δεύτερη κηδεία» σε περίπτωση που μιλήσει για τα άτομα που του έδωσαν τη φωτοβολίδα, για «βιασμούς» μέσα στη φυλακή και «αυτοκτονία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top