Ρέντη: Αυτό είναι το προφίλ του υποκινητή των επεισοδίων

Έφυγε μετά τα επεισόδια –«Σαρώνει» τηλέφωνα η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του  

Η αστυνομία προσπαθεί να «δέσει» τα στοιχεία για την επίθεση στου Ρέντη, που θα επιτρέψουν στις δικαστικές αρχές να προχωρήσουν σε διώξεις για εγκληματική οργάνωση. Αναζητά μάλιστα έναν από τους καθοδηγητές των επεισοδίων με βάσει, κυρίως, τα στοιχεία που έχει δώσει ο νεαρός κατηγορούμενος. Ο Παναγιώτης Μπούσιος  μετέδωσε τις τελευταίες πληροφορίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.   

Ρέντη:  28χρονος που συνεργάζεται με τράπερ έδωσε το όνομα του 18χρονου 

Όπως ανέφερε, ο 18χρονος περιγράφει την επαφή του με έναν από τους καθοδηγητές: «Κάποια στιγμή που βλέπαμε τον αγώνα άκουσα έναν άνδρα που φορούσε full face  να φωνάζει  «πάμε έξω». Δεν ξέρω τι με έπιασε, από περιέργεια πήγα, ήταν πολλά άτομα,  πάνω από 100. Αυτός που φώναξε να βγούμε έξω με πλησίασε και μου έδωσε μια  ναυτική φωτοβολίδα».

 Ρέντη: To προφίλ του υποκινητή των επεισοδίων από την ΕΛΑΣ

Ρέντη: To προφίλ του υποκινητή των επεισοδίων από την ΕΛΑΣ

Ο 18χρονος τον συνάντησε έξω από το γήπεδο και ενώ φορούσε κουκούλα. Δεν έχει δει τα χαρακτηριστικά του αλλά υπολογίζει ότι είναι περίπου 30 με 35 ετών. Του έδωσε και του έδειξε πώς να πυροδοτήσει την ναυτική φωτοβολίδα. Ο καθοδηγητής μετά τα επεισόδια δεν μπήκε στο γήπεδο.

Μητέρα 18χρονου: «Δεν είναι ούτε χούλιγκαν, ούτε οργανωμένος»

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν από τα βίντεο των επεισοδίων. Περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς  ίσως να υπάρχει κάποιο στοιχείο πάνω στα υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών. 

Ρέντη: «Αν το έχει κάνει το παιδί μου να τιμωρηθεί, έχω γίνει ρεζίλι»

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως επισήμανε ο Π Μπούσιος, έχουμε κακουργήματα. Υπάρχει δυνατότητα της «σάρωσης» των κινητών τηλεφώνων για να εντοπιστούν αυτοί που έφυγαν. Είναι όμως μόνο μια ισχυρή ένδειξη και όχι απόδειξη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top