Ρέντη:  28χρονος που συνεργάζεται με τράπερ έδωσε το όνομα του 18χρονου 

Τι δήλωσε η μητέρα του στο Star:  «Δεν είναι χούλιγκαν το παιδί μου»  

Ένας 28χρονος ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό τράπερ πληροφόρησε την Αστυνομία ότι ο 18χρονος πέταξε τη φωτοβολίδα η οποία προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, σύμφωνα με όσα  δήλωσε ο πατέρας του στον  Alpha. «Ο γιος μου ντρέπεται να με δει. «Ένας 30χρονος με μούσι του έδωσε τη φωτοβολίδα. Δεν έχει ξαναπιάσει τίποτα τέτοιο στα χέρια του», δήλωσε επίσης ο πατέρας του που βρίσκεται σε  κατάσταση σοκ.

Ρέντη: «Αν το έχει κάνει το παιδί μου να τιμωρηθεί, έχω γίνει ρεζίλι»

Ο 18χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι κάποιος του είπε: «Πάρε τη φωτοβολίδα, βγάλε το καπάκι και πέταξέ τη στους μπάτσους».

Από την πλευρά του ο 30χρονος φέρεται να υποστήριξε:  «Εγώ πήγα εκεί, γιατί μου ανέθεσαν να βάλω τα πανό με τα συνθήματα. Κάποια στιγμή έφυγα αλλά άκουσα ότι θα γίνουν επεισόδια με τους αστυνομικούς».  

Ο 18χρονος κατά την προσαγωγή του στη Δικαιοσύνη από αστυνομικούς

Ο 18χρονος κατά την προσαγωγή του στη Δικαιοσύνη από αστυνομικούς 

Μέσω των συνηγόρων του 18χρονου η οικογένειά του διαμήνυσε επίσης ότι «δεν άλλαξε καμία κατάθεση ο 18χρονος», ότι ο συλληφθείς δεν είναι μέλος συνδέσμου και ευχήθηκε περαστικά στον αστυνομικό. «Δεν γνωρίζουμε αν η φωτοβολίδα που έριξε ο 18χρονος είναι αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό», δήλωσε ακόμη ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Ρέντη: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 18χρονου

Όπως έγινε γνωστό, ο 18χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου. Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία.

Ο 18χρονος κατηγορείται  συγκεκριμένα για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και κατοχή βεγγαλικών.

Τι δήλωσε η μητέρα του στο Star

Από την πλευρά της η μητέρα του 18χρονου δήλωσε στο ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star: 
«Δεν τα έχω κάνει χούλιγκανς (τα παιδιά μου) όπως βγαίνουν και λένε. Δεν είναι χούλιγκαν, δεν είναι οργανωμένος, δεν είναι τίποτα». 

Μητέρα 18χρονου: «Δεν είναι ούτε χούλιγκαν, ούτε οργανωμένος»

Η ίδια πρόσθεσε: «Οι οργανωμένοι την κοπάνησαν. Και αφήσανε τα αθώα θύματα εκεί πέρα να τα τραβολογάνε… Δε λέω ότι είναι αθώος. Τον έδωσαν για να γλιτώσουν οι άλλοι το τομάρι τους… Πάνω από όλα η υγεία του αστυνομικού τώρα». 

Ρέντη: Τι είπε η μητέρα του 18χρονου

Ρέντη: Τι είπε η μητέρα του 18χρονου  
  
     
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top