Οικονόμου: Έρχονται νέες συλλήψεις, έχουμε στοιχεία για τον «καθοδηγητή»

«Θα φτάσουμε όσο πιο βαθιά μπορούμε στην εξάρθρωση της συμμορίας»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου / Βίντεο από ΣΚΑΪ

Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος ανέφερε πως ο άνθρωπος που τους προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει κατονομαστεί.

Οπαδική βία: Λίστα με 200 ονόματα χούλιγκαν κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο

«Εχει κατονομαστεί το πρόσωπο που διέταξε την επίθεση στους αστυνομικούς» είπε συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον ΣΚΑΪ και υποστήριξε ότι υπάρχουν στοιχεία και για τα «πολεμοφόδια» που είχαν κρύψει έξω από το γήπεδο και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι οι αρχές θα φτάσουν όσο πιο βαθιά μπορούν στην εξάρθρωση της συμμορίας.

«Θα έχουμε συλλήψεις, δε θα μείνουμε μόνο στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθ'ομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή. Έχει κατονομαστεί από τον δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες, ξύλα, πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου».

Ακρωτηριασμός αστυνομικού: Γιατί οι γιατροί πήραν την απόφαση

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top