Δολοφονία καρδιολόγου: Αποφυλακίζεται σύντομα η χήρα

Διαβάζει τον γιο της κάθε μέρα από τη φυλακή

«Έσπασαν» τα ισόβια για την 43χρονη χήρα του καρδιολόγου, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2017 σε ενέδρα θανάτου που του έστησε ο εραστής της στη Σητεία

Δολοφονία καρδιολόγου: «Έσπασαν» τα ισόβια για τη χήρα

Όπως είπε ο δικηγόρος της, Μ. Αναστασάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το Εφετείο μετέτρεψε την ποινή της από ηθική αυτουργία σε απλή συνέργεια. Αυτό σημαίνει ότι μόλις τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά, η 43χρονη θα αποφυλακιστεί και θα καταφέρει να επιστρέψει στον γιο της και τη μητέρα της. 

Η χήρα του καρδιολόγου καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της έχει ήδη εκτίσει το 1/3 της ποινής, έχει κάνει πάρα πολλά μεροκάματα μέσα στη φυλακή ως βοηθός νοσηλεύτρια κι έτσι πολύ σύντομα θα ανοίξει την πόρτα της φυλακής και θα συνεχίσει τη ζωή της. 

Σητεία: Στις δικαστικές αίθουσες ξανά η υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου

Ο 11χρονος πλέον γιος της είναι πολύ χαρούμενος που θα βρεθεί ξανά μαζί με τη μητέρα του. Τόσα χρόνια αναρωτιόταν γιατί δεν την είχε κοντά του, όσο μεγάλωνε, όπως οι συμμαθητές και οι φίλοι του, ;όπως είπε ο δικηγόρος της. 

Μετά από συμβουλή των ψυχολόγων το παιδί ήξερε ότι η μητέρα του είναι στην Αθήνα για δουλειά και μέχρι και σήμερα δε γνωρίζει την πραγματική αλήθεια για όσα έχουν συμβεί. 

«Γιατί να βάλουν τον αδερφό μου στο χώμα επειδή εκείνη ήθελε εραστή;»

Η ίδια η μητέρα του, φρόντιζε να είναι παρούσα στη ζωή του με τον τρόπο της, τηλεφωνώντας του κάθε απόγευμα μέσα από τη φυλακή για να διαβάσουν μαζί. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Αναστασάκης, το 11χρονο αγόρι είναι ένας άριστος μαθητής. 

Κρήτη: Χήρα και εραστής ξανά στο εδώλιο για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Η 43χρονη πάλι έχει μετανιώσει για τη σχέση που έκανε με τον δολοφόνο του συζύγου της, αλλά και για την τροπή που πήραν τα πράγμα εξαιτίας αυτής της σχέσης. Αυτό όμως που θέλει τώρα είναι να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τον γιο της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top