«Γιατί να βάλουν τον αδερφό μου στο χώμα επειδή εκείνη ήθελε εραστή;»

Ξεσπά η αδελφή του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία

Το ρεπορτάζ του Στρατή Λημνιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αντιρρήσεις από την πρώτη στιγμή είχε η αδερφή του καρδιολόγου που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας στη Σητεία, σχετικά με τη γυναίκα που είχε επιλέξει ο αδερφός της να έχει στο πλευρό του.

Σητεία: Έτσι έπεισε η μαύρη χήρα τον εραστή της να σκοτώσει τον καρδιολόγο

Δολοφονία καρδιολόγου: Στο εδώλιο η 42χρονη χήρα και ο πρώην εραστής της

Ο καρδιολόγος που έπεσε νεκρός σε δολοφονική ενέδρα το 2017

Η αδερφή του καρδιολόγου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιγράφει τη σκληρή πραγματικότητα μετά τη δολοφονία και τις συμβουλές που είχε δώσει στον αδερφό της να αποφύγει τη σύναψη σχέσης και τον γάμο με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Μάλιστα αποκαλύπτει πως ο αδερφός της, το τελευταίο διάστημα σκεφτόταν το διαζύγιο καθώς υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του με τη Βουλγάρα σύζυγό του, αλλά δίσταζε.

Μου το εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να χωρίσει, αλλά δεν πρόλαβε, ήταν αργά. 

Δολοφονία καρδιολόγου: Στο εδώλιο η 42χρονη χήρα και ο πρώην εραστής της

Ξεσπά η αδερφή του καρδιολόγου στον Στρατή Λημνιό και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η αδερφή του καρδιολόγου δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αδερφός της βρέθηκε δολοφονημένος για «χωράφια και κτίσματα».

Όταν παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και είσαι μαζί του, δεν πας μια από εδώ και μια από εκεί. Ήθελε εραστή; Να φύγει να πάει στον τόπο της να τον βρει. Έπρεπε δηλαδή να κάνει αυτά και να βάλουν τον αδερφό μου στο χώμα;

Η ίδια δεν μπορεί να κρύψει τον πόνο της, αφού όπως λέει είχε τον αδερφό της και σαν παιδί της. «Δεν ήταν μόνο αδερφός μου, ήταν και παιδί μου, γιατί μου τον άφηνε η μάνα μου και πήγαινε στα χωράφια».

Συγκλονισμένος από τη δολοφονία είναι και ο γαμπρός του θύματος, που όπως λέει από τότε που μπήκε η συγκεκριμένη γυναίκα στη ζωή του καρδιολόγου, ανατράπηκαν όλα.

Δολοφονία καρδιολόγου: Το DNΑ «μίλησε» για την πατρότητα του παιδιού

Το χρονικό της δολοφονίας στη Σητεία

Το 2017 ο καρδιολόγος δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου ενώ πήγαινε στο ιατρείο του από τον φερόμενο ως εραστή σύντροφο της Βουλγάρας συζύγου του. Ο δράστης τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές με κυνηγετική καραμπίνα και έφυγε, αφήνοντας τον νεκρό στο οδόστρωμα.

Δολοφονία καρδιολόγου: Στο εδώλιο η 42χρονη χήρα και ο πρώην εραστής της

Η σύζυγος του καρδιολόγου και ο εραστής της που πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ποινή ισόβιας καθειρξης

Το αμάξι του γιατρού είχε «γαζωθεί» από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, με τη μια να τον «βρίσκει» στο κεφάλι και τις άλλες τρεις στην πλάτη.

«Σήμερα με κλέβει, αύριο με σκοτώνει» - Οι φόβοι του καρδιολόγου από τη Σητεία

Ο καρδιολόγος είχε αποκτήσει ένα αγοράκι τριών ετών με τη γυναίκα του. Για τη δολοφονία του γιατρού καταδικάστηκαν η χήρα του και ο Βούλγαρος φερόμενος ως εραστής της,

Όπως ανέφερε η απόφαση που είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγος του καρδιολόγου στις συνομιλίες που είχε με τον Βούλγαρο εραστή της του μετέφερε όλο και πιο έντονα πως ο σύζυγός της «την κακοποιούσε και βιαιοπραγούσε σε βάρος της», με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει έντονα συναισθήματα οργής για τον καρδιολόγο, καθώς έτρεφε για εκείνη ερωτικά συναισθήματα. 

Σύμφωνα με την απόφαση, η γυναίκα του γιατρού του πρότεινε να σκοτώσει τον σύζυγό της, λέγοντάς του ότι όλη την περιουσία του θα την κληρονομήσει εκείνη και θα μπορούν να την σπαταλήσουν μαζί. Του είπε επίσης ότι θα τον βοηθούσαν στη δολοφονία, τόσο ο αδελφός της, όσο και η μητέρα της. 

Σημειώνεται ότι αύριο Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει στο Ηράκλειο η δίκη σε δεύτερο βαθμό. Στο εδώλιο θα καθήσουν και πάλι η χήρα του γιατρού και ο πρώην σύντροφός της, που πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top