Δράκος των Εξαρχείων: Το βίντεο που οδήγησε στην ταυτοποίησή του

Η πρώτη επίθεση σε νεαρή γυναίκα στη Γλυφάδα

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το βίντεο από την πρώτη επίθεση του φερόμενου ως «Δράκου των Εξαρχείων», τον περασμένο Οκτώβιο στη Γλυφάδα, με θύμα μια 18χρονη. 

Πώς δρούσε ο Δράκος των Εξαρχείων – 'Εξι συνολικά τα θύματά του

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση στην ταυτοποίηση του 23χονου Σύρου και στη συνέχεια στη σύλληψή του. 

Ο δράστης είχε εντοπίσει το θύμα του σε στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η 18χρονη, κάθισε δίπλα της και άρχισε να αυνανίζεται. Η κοπέλα σηκώθηκε να φύγει και τότε εκείνος την ακολούθησε, της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος κι άρχισε να τη θωπεύει. 

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ο «δράκος» των Εξαρχείων

Η 18χρονη άρχισε να φωνάζει και τότε την άκουσε ο πατέρας μιας φίλης της, που βγήκε στον δρόμο, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. 

Εξάρχεια: Η στιγμή που ο Δράκος επιτίθεται σε ένα από τα θύματά του

Κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο της επίθεσης, κατέγραψε τις κινήσεις του στην προσπάθειά του να διαφύγει. Το συγκεκριμένο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχει καταγράψει τα χαρακτηριστικά του 23χρονου «Δράκου». Τον δείχνει να αποχωρεί ψύχραιμος και να στρέφει το κεφάλι του προς το σημείο, όπου βρισκόταν το θύμα για να δει αν τον παρακολουθούσε κανείς. 

Τρόμος από τον «Δράκο» των Εξαρχείων: Έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες

Συνολικά ο δράστης επιτέθηκε σε έξι γυναίκες, μία στη Γλυφάδα και πέντε στο κέντρο της Αθήνας, ενώ είχε προφυλακιστεί το 2022 για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας γυναίκας στα Γρεβενά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top