Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ο «δράκος» των Εξαρχείων

Νέα βίντεο από τις επιθέσεις σε βάρος κοριτσιών

Βίντεο ντοκουμέντα από τις επιθέσεις του «δράκου» των Εξαρχείων που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συναγερμός σήμανε στα Εξάρχεια, μετά τις επιθέσεις του «δράκου» των Εξαρχείων σε νεαρά κορίτσια. Ο νεαρός άνδρας ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Τρόμος από τον «Δράκο» των Εξαρχείων: Έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Κάνιγγος ο «δράκος» των Εξαρχείων, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα από τις Αρχές.

Πρόκειται για 23χρονο Σύρο, μετρίου αναστήματος, ξανθός με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλάζια μάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε φυλακιστεί για απόπειρα βιασμού στα Γρεβενά, όμως αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Δράκος των Εξαρχείων

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις καταγγελίες από νεαρές γυναίκες και μία ανήλικη, ενώ η Ασφάλεια Εξαρχείων εξετάζει και μια πέμπτη καταγγελία. 

Εξάρχεια: Η στιγμή που ο Δράκος επιτίθεται σε ένα από τα θύματά του

Το πρωί της Τρίτης προσήχθη ένα άτομο, όμως δεν αναγνωρίστηκε από τα θύματα, με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» την περιοχή.

«Δράκος» Εξαρχείων: Η στιγμή που επιτίθεται σε κοπέλα μέσα σε ασανσέρ

Το Star έφερε στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο «δράκος» των Εξαρχείων επιτίθεται σε νεαρό κορίτσι μέσα σε ασανσέρ.

Ο δράστης κατάφερε να εισβάλει στην πολυκατοικία. Είχε εντοπίσει το υποψήφιο θύμα του - μια γιατρό - και δήθεν περίμενε μαζί της το ασανσέρ. Ενώ περίμεναν, την έσπρωξε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Το ασανσέρ ανεβοκατέβαινε! Φώναζα "Βοήθεια". Προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα. Μόλις έφτασε το ασανσέρ στο υπόγειο, άνοιξε την πόρτα ένας άνδρας...

Αυτή ήταν η πρώτη επίθεση του δράστη την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα. Η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει, όταν άνδρας που βγήκε από το ασανσέρ άκουσε τις φωνές της και τον πήρε στο κυνήγι.

Βίντεο ντοκουμέντο με τον δράκο των Εξαρχείων

Ο «δράκος» των Εξαρχείων επιτέθηκε σε 13χρονη

Δυο ημέρες μετά, ο «δράκος» των Εξαρχείων επιτέθηκε σε μια 13χρονη στην οδό Βαλτετσίου, στις 3 το μεσημέρι. Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει, όμως ο 30χρονος συνέχισε τη δράση του.

Χθες, Δευτέρα, στις 7:20 το πρωί στην οδό Νικηταρά, επιτέθηκε σε μια 29χρονη. Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ευτυχώς την άκουσε ένας εργαζόμενος, ο οποίος έτρεξε να τη σώσει. 

Εξάρχεια: Βίντεο από την επίθεση του δράκου σε κοπέλα

Μιλώντας στο Star ο μάρτυρας δήλωσε: «Εγώ ήμουν μέσα στα ψιλικά... Εδώ εμφανίζεται αυτός, τη ρίχνει, της κλείνει το στόμα ... Εγώ τον είδα πάνω από αυτήν και αυθόρμητα έβγαλα μια φωνή, τρόμαξε αυτός και έφυγε προς τα κάτω. Έφυγε σχετικά ήρεμα», περιέγραψε.

Δράκος Εξαρχείων: Βίντεο από την επίθεση σε κοπέλα μέρα μεσημέρι

Ωστόσο, μόλις 10 λεπτά μετά, ο «δράκος» «χτύπησε» ξανά στη Ζωοδόχου Πηγής, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top