Εξάρχεια: Η στιγμή που ο Δράκος επιτίθεται σε ένα από τα θύματά του

Ο μυστηριώδης άνδρας προσπάθησε να βιάσει και 13χρονο κορίτσι

Τρόμος επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στα Εξάρχεια μετά από τις καταγγελίες ότι άγνωστος επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει τρεις γυναίκες, ανάμεσά τους κι ένα 13χρονο κορίτσι. 

Τρόμος από τον «Δράκο» των Εξαρχείων: Έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προβλήθηκε βίντεο που εξασφάλισε το Law &Order, που δείχνει τη στιγμή που ο Δράκος τον Εξαρχείων επιτίθεται στο πρώτο του θύμα. 

Κάμερα έχει καταγράψει την πρώτη επίθεση του Δράκου των Εξαρχείων

Κάμερα έχει καταγράψει την πρώτη επίθεση του Δράκου των Εξαρχείων

Δράκος Εξάρχεια: Προσπάθησε να βιάσει 13χρονη

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης, πρόκειται για το 13χρονο κορίτσι, στο οποίο επιτέθηκε ο άγνωστος άνδρας στην οδό Βαλτετσίου, στις 14:05, την ώρα που έμπαινε σε ένα γυμναστήριο. Η 13χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο άνδρας την άρπαξε από τη μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, παρά τη θέλησή της. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και τότε ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. 

Καλλιθέα: Την κρατούσε φυλακισμένη, τη χτυπούσε και τη βίαζε

Δράκος Εξάρχεια: Έριξε τη δεύτερη γυναίκα στο έδαφος και πήγε να τη βίασει

Η δεύτερη επίθεση έγινε στη συμβολή της Εμμανουήλ Μπενάκη με τη Νικηταρά στις 07:25 το πρωί. Ο δράστης επιτέθηκε σε μια 29χρονη, την οποία έριξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις που δεν ολοκλήρωσε γιατί η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και στο σημείο έφτασαν περαστικοί. 

Σοκ στην Εύβοια: 30χρονος βίασε 13χρονη στα Νέα Στύρα

Δράκος Εξάρχεια: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του

Και οι τρεις γυναίκες στις καταγγελίες τους μιλούν για έναν ξανθό άνδρα με γαλάζια μάτια, μετρίου αναστήματος, που μιλάει σπαστά αγγλικά και είναι περίπου 25 – 30 ετών. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top