Τρόμος από τον «Δράκο» των Εξαρχείων: Έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες

Κινείται στις οδούς Μεθώνης, Βαλτετσίου, Ζωοδόχου Πηγής, Κωλέττη και Νικήτα

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι των Εξαρχείων τις τελευταίες μέρες, μετά από καταγγελίες ότι άγνωστος έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες και έχει αποπειραθεί να τις βιάσει. Ανάμεσά τους ήταν κι ένα 13χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, έχουν πραγματοποιηθεί τρεις επιθέσεις και, μάλιστα, με το φως της μέρας.

Καλλιθέα: Την κρατούσε φυλακισμένη, τη χτυπούσε και τη βίαζε

19 Νοεμβρίου επίθεση στη Βαλτετσίου

Η πρώτη έγινε στις 19 Νοεμβρίου, στις 14:05, όπου η 13χρονη ανέφερε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες του γυμναστηρίου επί της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας, την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς τη θέλησή της. Η ίδια, φωνάζοντας, απέτρεψε τον δράστη σε περαιτέρω πράξεις και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

20 Νοεμβρίου επίθεση στην Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά 

Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 07:15 το πρωί της 20ής Νοεμβρίου. Γυναίκα, ετών 29, μετέβη στο Τ.Α. Εξαρχείων και κατέθεσε ότι, ενώ κινούταν πεζή επί της συμβολής των οδών Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά, άγνωστος άνδρας, με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε πετώντας την στο έδαφος και κλείνοντας της το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, καθώς στο σημείο προσήλθαν περίοικοι και διερχόμενοι πολίτες, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Σοκ στην Εύβοια: 30χρονος βίασε 13χρονη στα Νέα Στύρα

20 Νοεμβρίου επίθεση στη Ζωοδόχου Πηγής 

Την ίδια ημέρα, στις 07:25, μια ακόμη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι, καθώς κινούταν πεζή επί της οδού Ζ. Πηγής στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει πιάνοντας της τα χέρια και με το χέρι του, της έκλεισε το στόμα. Καταβάλλοντας αντίσταση απελευθερώθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Κάτοικοι των Εξαρχείων έχουν κάνει αναρτήσεις στα social media, προειδοποιώντας τις γυναίκες, κυρίως, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. 

Σε δίκη ο 40χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό 27χρονης καθηγήτριας

«Δράκος» των Εξαρχείων: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης είναι ξανθός, με κοντά μαλλιά, μετρίου αναστήματος, γαλάζια μάτια, μιλά σπαστά ελληνικά και είναι περίπου 25 – 30 ετών. 

«Τις τελευταίες 48 ώρες, έχουμε πληροφορηθεί πως στην περιοχή των Εξαρχείων έχουν γίνει τέσσερις απόπειρες βιασμού σε γυναίκες που δίνουν την ίδια περιγραφή. Οι περισσότερες επιθέσεις έγιναν στο φως της μέρας, μεσημέρι και πρωί, στις οδούς Μεθώνης, Βαλτετσίου, Ζωοδόχου Πηγής, Κωλέττη και Νικηταρά», αναφέρει χαρακτηριστικά μια ανάρτηση στο Facebook.

Λάρισα: 15χρονος συνελήφθη για βιασμό 17χρονου με αναπτυξιακή διαταραχή

«Προσοχή! Εδώ και 48 ώρες στην περιοχή των Εξαρχείων κυκλοφορεί ξανθός μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μιλάει σπαστά αγγλικά. Προσπαθεί να βιάσει. Έχουν γίνει 3-4 επιθέσεις», σημειώνει επίσης κάτοικος σε ανάρτησή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top