Λάρισα: 15χρονος συνελήφθη για βιασμό 17χρονου με αναπτυξιακή διαταραχή

Υποστήριξε ότι το έκανε για «αστείο» - Αναζητείται ο φίλος του

Παρόμοιο φρικτό περιστατικό είχε συμβεί στο Ίλιον όπου ένα 15χρονος έπεσε θύμα βιασμού από οχτώ αγόρια / Βίντεο: ΑΝΤ1

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση βιασμού ενός 17χρονου από δύο ανήλικους στη Λάρισα. Ένας 15χρονος μαθητής κατηγορείται για βιασμό, ενώ ο 17χρονος φίλος του αναζητείται από τις Αρχές, ώστε να συλληφθεί και να του απαγγελθεί η ίδια κατηγορία. 

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, τα δύο παιδιά που βρίσκονταν στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στη συνοικία της Νεράιδας στη Λάρισα, εξανάγκασαν έναν άλλον 17χρονο με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή σε ανοχή γενετήσιας πράξης.  

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ένοχα τα 8 αγόρια, αθώα τα 4 κορίτσια

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή επικαλούμενο πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία», ο 15χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε την Πέμπτη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό από κοινού. Παραπέμθηκε στην Ανακρίτρια, προκειμένου, ενδεχομένως και σήμερα, να απολογηθεί και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να απέδωσε «σε πλάκα» την πράξη, αρνούμενος την κατηγορία και τα περί γενετήσιας πράξης.

Αναζητείται από τις Αρχές ο 17χρονος

Η καταγγελία από τη μητέρα του θύματος έγινε το απόγευμα της Τετάρτης με τις Αρχές να προχωρύν σε προσαγωγές ανηλίκων από την πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ανάμεσά τους ήταν και ο 15χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, περιγράφοντας νωρίτερα τα όσα συνέβησαν στην πλατεία το προηγούμενο απόγευμα. Ο 17χρονος συγκατηγορούμενος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top