Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ένοχα τα 8 αγόρια, αθώα τα 4 κορίτσια

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ένοχα τα οκτώ αγόρια, αθώα τα τέσσερα κορίτσια / Aλήθειες με τη Ζήνα

Οκτώ αγόρια καταδικάστηκαν από το Τριμελές Δικαστήριο Ανήλικων για την υπόθεση του αποτρόπαιου ομαδικού βιασμού 15χρονου αγοριού στο Ίλιον, στα τέλη του 2022. Το δικαστήριο κήρυξε αθώα τα τέσσερα κορίτσια που δικάστηκαν μαζί με τους συνομήλικούς τους για την υπόθεση του συμμαθητή τους.

Ίλιον: Ξεκίνησε μετ' εμποδίων η δίκη για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Έπειτα από κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις, το Τριμελές Δικαστήριο Ανήλικων ανακοίνωσε, χθες το βράδυ Τετάρτης, την ετυμηγορία του για τους 12 ανηλίκους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου τουλάχιστον δύο φορές μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον που είχε γίνει το κολαστήριο του 15χρονου

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι που είχε γίνει το κολαστήριο του 15χρονου στο Ίλιον / Eurokinissi

Το δικαστήριο αθώωσε τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια που δικάστηκαν για την υπόθεση και έκρινε ένοχα τα οκτώ αγόρια για αδικήματα που αφορούν βιασμό, αυτουργία σε βιασμό και πορνογραφία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Στους τρεις από τους καταδικασθέντες μαθητές επιβλήθηκε ποινή τριών ετών σε περιορισμό με αναστολή και στους υπόλοιπους πέντε επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα.

Ίλιον: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»

Οι ανήλικοι καταδικασθέντες από την αρχή αρνούνταν την αγριότητα των πράξεων τους και ισχυρίζονταν πως όσα βίωσε ο συνομήλικος συμμαθητής τους, τα οποία κατέγραψαν σε βίντεο που διακίνησαν εντός της σχολικής κοινότητας, ήταν απλά «ερωτικοί πειραματισμοί» .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top