Ίλιον: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»

«Με βίασαν έξι με εφτά φορές», είπε ο 15χρονος

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 15χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα βιασμού από συμμαθητές του στο Ίλιον. Παρά τις πληγές στην ψυχή του βρήκε το κουράγιο και περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες όσα υπέστη από τους συνομήλικούς του.

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό ήξερα ότι θα ξεκινούσε ο βιασμός»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το παιδί φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Σοκαριστικά είναι όσα περιέγραψε ο 15χρονος στους αστυνομικούς - Intimenews

Σοκαριστικά είναι όσα περιέγραψε ο 15χρονος στους αστυνομικούς - Intimenews

Όλο αυτό το διάστημα, οι οχτώ βασανιστές του, φέρονται να τον βίασαν έξι με επτά φορές, ενώ κάποιες από αυτές χρησιμοποίησαν ένα σκουπόξυλο. 

Ίλιον: Τα μηνύματα πανικού των συλληφθέντων για τον βιασμό του 15χρονου

Κατέγραψαν μάλιστα όλη τη φρίκη σε βίντεο, στο οποίο φαίνονται τρία άτομα. Το ένα έχει πιάσει τον 15χρονο από το κεφάλι και γελάει. Σύμφωνα με το αγόρι τον πιέζει και τον κρατάει για να μη φύγει. Το άλλο άτομο του κρατάει τα πόδια και ο τρίτος τον βιάζει με το σκουπόξυλο. 

Ίλιον: Οι «πειραματισμοί» και τα βίντεο της φρίκης - Εξετάζονται 4 κορίτσια

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα των οχτώ φέρεται να ανάγκαζε τον 15χρονο να υπομένει όλα αυτά χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, είτε ασκώντας του bullying, είτε εκβιάζοντάς τον ότι θα διαρρεύσουν τα βίντεο του βιασμού του. 

Το θύμα φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κάθε φορά αντιστεκόταν, αλλά ήταν μάταιο. 

Ίλιον: Δύο φράσεις – «κλειδιά» στο μικροσκόπιο των αρχών

«Φώναζα κι όταν φώναζα μου βάζανε ένα μαξιλάρι στη μούρη ώστε να μην ακουστώ. Τους έλεγα δε θέλω και με κρατάγανε... Mε πήγαιναν εκεί πέρα σηκωτό... στους καναπέδες στο σαλόνι ή στο κρεβάτι», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 15χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top