Ίλιον: Οι «πειραματισμοί» και τα βίντεο της φρίκης - Εξετάζονται 4 κορίτσια

Στον ανακριτή σήμερα ακόμα δύο ανήλικοι

Και τέσσερα κορίτσια εξετάζονται από τις αρχές για την υπόθεση βιασμού 15χρονου στο Ίλιον από συμμαθητές του / Βίντεο Mega

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε το 15χρονο αγόρι στα χέρια συμμαθητών του στο Ίλιον. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την εμπλοκή και τεσσάρων κοριτσιών, που φέρονται να ήταν μπροστά στους καταγγελλόμενους ομαδικούς βιασμούς του παιδιού.

Ίλιον: Δύο φράσεις – «κλειδιά» στο μικροσκόπιο των αρχών

Και τέσσερα ανήλικα κορίτσια - ηλικίας 15 ετών και η μια 14 ετών - ερευνώνται από τις αρχές για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου από συνομηλίκους του στο Ίλιον. Το θύμα, στην 20σελιδη κατάθεσή του, περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έζησε επί έναν μήνα στα χέρια των συνομηλίκων τους και έδωσε στους αστυνομικούς τα ονόματά τους. 

Ίλιον: Αποκλειστικό Star - «Δεν ήμουν μπροστά στον βιασμό του 15χρονου»

Σύμφωνα με τις περιγραφές του, οι μαθήτριες φέρεται να ήταν μπροστά σε έναν από τους βιασμούς που έλαβαν χώρα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της γιαγιάς ενός από τους κατηγορούμενους, ενώ φέρεται να είναι και ανάμεσα στα πρόσωπα που διακινούσαν τα βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις.

Οι τρεις 15χρονες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία, ενώ τα στοιχεία ταυτότητας της 14χρονης δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα, καθώς το ανήλικο θύμα γνώριζε μόνο το μικρό όνομά της.

το σπίτι όπου 15χρονοι βίαζαν συνομήλικό τους

Το σπίτι της φρίκης / Φωτογραφία Intime

Φρίκη στο Ίλιον: Στον ανακριτή ακόμα δύο ανήλικοι

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθούν σήμερα ακόμα δύο συλληφθέντες για τη φρικτή υπόθεση του βιασμού του 15χρονου. 

Ακόμα ένας κατηγορούμενος αναζητείται εκτός συνόρων, με τις αρχές να τον αναζητούν στην Αλβανία.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις από τους 15χρονους έχουν προφυλακιστεί, ενώ ένα αγόρι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες.

βιασμός 15χρονου στο Ίλιον

Τουλάχιστον τέσσερις φορές καταγγέλλει ο 15χρονος ότι βιάστηκε από συνομηλίκους του / Φωτογραφία Intime

Ίλιον: Οι «πειραματισμοί», τα ναρκωτικά και τα βίντεο της φρίκης

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως τόσο από τις περιγραφές του θύματος, όσο και από τις καταθέσεις των ανήλικων συλληφθέντων προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν να τραβήξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο.

Κάποιοι άλλοι φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι «πειραματίζονταν σεξουαλικά»: «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο... είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», ανέφερε ο ένας 15χρονος, ενώ ένας δεύτερος είπε: «Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν».

Από την πλευρά του, το 15χρονο θύμα ισχυρίζεται ότι οι συνομήλικοί του τον βίασαν τουλάχιστον τουλάχιστον 4 φορές, βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και στη συνέχεια των διαπόμπευσαν, μοιράζοντας το βίντεο. Μάλιστα, σε ορισμένα από τα βίντεο αυτά που έχει στα χέρια της η αστυνομία φέρεται να ακούγονται οπαδικά συνθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι των παιδιών βρέθηκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικά και ζυγαριές ακριβείας και οκτώ κινητά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top