Ίλιον: Αποκλειστικό Star - «Δεν ήμουν μπροστά στον βιασμό του 15χρονου»

Τι λέει στην κάμερα η μαθήτρια που το όνομά της εμπλέκεται στην υπόθεση

Μια από τις ανήλικες μαθήτριες που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου από το Ίλιον και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες, μιλάει μαζί με τον πατέρα της, για πρώτη φορά, αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. 

'Ιλιον: Πατέρας συλληφθέντα μιλά στο Star - «Mπαμπά, δεν έχω κάνει τίποτα»
 

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή του βιασμού. Ενώ εγώ συμπαραστέκομαι στο παιδί και του δίνω κουράγιο, μου λένε να πεθάνουν οι γονείς μου και εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω» είπε η κοπέλα στο Star.

Iλιον: Αποκλειστικό Star - «Δεν ήμουν μπροστά στον βιασμό του 15χρονου»

«Δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή του βιασμού - Το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου» είπε η 15χρονη αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ίλιον: «Το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου»

Όπως λέει η μαθήτρια, δέχεται καθημερινά απειλές μέσα από το διαδίκτυο. Η κοπέλα μιλά για πρώτη φορά. Είναι 15 χρόνων και το όνομά της εμπλέκεται  στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου από συνομηλίκους του μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον. «Δεν ήμουν μπροστά», υποστηρίζει.

«Την ημέρα που γινόταν αυτό είχα κανονίσει με μια άλλη κοπέλα να πάμε βόλτα και έτυχε να περάσουμε να πούμε ένα γεια. Είπαμε "γεια" απ' έξω, φύγαμε και μετά εγώ προσωπικά το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου».

«Ντρέπομαι για αυτά τα παιδιά που άσκησαν βία σε έναν συνομίληκό τους. Θέλω να πω ένα κουράγιο στο παιδί γιατί στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσα να ήμουν και εγώ», λέει η 15χρονη.

Ίλιον: Πατέρας 15χρονης - «Απλά πέρναγαν απ' έξω»

«Από ό,τι φαίνεται, εκείνη τη στιγμή, εκείνη την ώρα που μάλλον θα τραβούσαν βίντεο, η κόρη μου έτυχε να περνάει απ' έξω με τις φίλες της και είπαν ένα "γεια" όταν τους είδαν μαζεμένους, χωρις να βλέπουν κάτι που να τους κινεί την περιέργεια ή ότι θα γινόταν κάτι άσχημο. Απλά χαιρέτισαν και έφυγαν» είπε στο Star ο πατέρας της 15χρονης.

Ίλιον: Πατέρας 15χρονης

Ο πατέρας της 15χρονης μίλησε στο Star και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

«Σαν πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει στο παιδί, και για αυτό που έχει τραβήξει» συμπλήρωσε ο ίδιος.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top