'Ιλιον: Αποκλειστικό Star - «Mπαμπά, δεν έχω κάνει τίποτα»

Τι λέει για τον γιο του ο πατέρας ενός εκ των ανηλίκων

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Ο πατέρας ενός εκ των ανηλίκων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, μίλησε αποκλειστικά στο Star.

Ίλιον: Προφυλακιστέοι τρεις ανήλικοι μετά την απολογία τους

Οι 6 ανήλικοι οδηγήθηκαν νωρίς το πρωϊ ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν. Οι τρεις προφυλακίστηκαν, ένας λόγω ηλικίας δεν οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Τι όμως συνέβαινε μεσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι; Είπαν την αλήθεια οι ανήλικοι; Ηταν μόνο ένα το θύμα; Ένας απο τους συλληφθέντες φέρεται να είπε:

«Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο ….. είχε κάνει το ίδιο σε εμένα». 

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Ίλιον: Ο πατέρας ενός εκ των ανηλίκων μιλά στο Star 

Ο πατέρας ενός εκ των ανηλίκων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεσημίλησε στο Star. 

«Μου λέει "μπαμπά, δεν έχω κάνει τίποτα", πως δεν τον έχει πειράξει καθόλου (τον 15χρονο). Οι άλλοι δεν ξέρω. Είμαι τόσο σοκαρισμένος με αυτό που γίνεται».

«Αυτό που έχει συμβεί, να μη ξανασυμβεί σε κανένα παιδί. Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι. Όχι, εκατό και χίλια… εκατομμύρια. Δισεκατομμύρια, να μη συμβεί σε καμία οικογένεια, σε όλο τον κόσμο. Εγώ πρώτα από όλα λυπάμαι για το παιδί, αλλά και για τον γιο μου, εντάξει γιος μου είναι» είπε.

Σύμφωνα με πληροφοριες του Star, ένας απο τους 15χρονους που μετά την απολογία του πήρε τον δρόμο για τις φυλακές φέρεται να υποστήριξε: «Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν». 

Την ίδια ώρα, ο 15χρονος που έπεσε θύμα βιασμού προσπαθεί να συνέλθει με τη βοήθεια ειδικών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top