Ίλιον: Προφυλακιστέοι τρεις ανήλικοι μετά την απολογία τους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας τέταρτος

Ρεπορτάζ του Star για τη φρίκη που βίωνε ο 15χρονος

Οι τρεις από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ένας άλλος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του ενώ δύο ακόμα ανήλικοι θα απολογηθούν την Τρίτη.

Ίλιον: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι έξι συλληφθέντες

Οι περιοριστικοί όροι που επιβληθήκαν στον τέταρτο ανήλικο είναι η υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, καθώς και η παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό.

Οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, η οποία τους δόθηκε καθώς συναίνεσαν στην κράτηση τους κατά μία επιπλέον ημέρα από αυτήν που λήγει το όριο για την παραμονή υπό κράτηση χωρίς απολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φέρονται να αποδέχθηκαν στην απολογία τους τις πράξεις εν μέρει όμως αρνήθηκαν πως διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Φέρονται να αναφέρθηκαν σε σεξουαλικές πραξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

ίλιον σπίτι

Το σπίτι της φρίκης στο Ίλιον / Ιntime ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Το 15χρονο θύμα είναι μαθητής Α Λυκείου σε ΕΠΑΛ του Ίλιου. Το ίδιο ισχύει και για τρία μέλη της συμμορίας. Ένας άλλος είναι μαθητής σε Γενικό Λύκειο της περιοχής ενώ οι υπόλοιποι φοιτούν σε Λύκειο της Πετρούπολης.

'Ιλιον: Αυτό είναι το σπίτι-κολαστήριο όπου βίωνε τον εφιάλτη ο 15χρονος

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία.

Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε.

Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε την φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top