Ίλιον: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι έξι συλληφθέντες

Κατηγορούνται και για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Ρεπορτάζ του Star για τη φρίκη που βίωνε ο 15χρονος 

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού 15χρονου αγοριού στο Ίλιον. Έξι ανήλικοι που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή Ανηλίκων ώστε να απολογηθούν. 

Συνολικά κατηγορούνται οχτώ έφηβοι για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία κατοχή ναρκωτικών και σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Κατηγορούνται και τέσσερις κοπέλες.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Το 15χρονο θύμα είναι μαθητής Α Λυκείου σε ΕΠΑΛ του Ίλιου καθώς και τρία μέλη της συμμορίας. Ένας άλλος είναι μαθητής σε Γενικό Λύκειο της περιοχής ενώ οι υπόλοιποι φοιτούν σε Λύκειο της Πετρούπολης.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία.

Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε.

Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε την φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Σε σπίτι - κολαστήριο βίωνε τη φρίκη ο ανήλικος

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι ο ανήλικος βίωνε τη φρίκη. Ένα ερείπιο, ανάμεσα σε πολυκατοικίες στο Ίλιον, που είχαν μετατρέψει σε κολαστήριο.

ιλιον βιασμος

Το σπίτι της φρίκης στο Ίλιον / Ιntime ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σύμφωνα με τους γείτονες, αρκετά βράδια άκουγαν δυνατή μουσική απο το εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Οι μουσικές φαίνεται ότι κάλυπταν τις φωνές του παιδιού. Προχωρούσαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 15χρονου, βιντεοσκοπούσαν τις σκηνές και γελούσαν.Το υλικό αυτό δεν παρέμεινε μόνο στα κινητά τους, αφού το διακίνησαν.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν το βίντεο έπεσε στην αντίληψη ενός κοριτσιού. Ενημέρωσε αμέσως έναν απο τους φίλους του 15χρονου κι εκείνος με τη σειρά του, ειδοποίησε τους γονείς του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί φέρεται να μη γνώριζε για το βίντεο που διακινούσαν οι θύτες. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση στο παιδί ακριβώς με την ίδια μέθοδο που έγινε και με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Το μάθαμε κι εμείς χθες και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Κλαίμε γι' αυτό το γεγονός, δε μπορούμε να συνέλθουμε. Εχουμε και ψυχολόγο στο σχολείο να το στηρίξουμε όπως μπορούμε κι εμείς. Ειναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά» είπε ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτά το θύμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top