'Ιλιον: Αυτό είναι το σπίτι-κολαστήριο όπου βίωνε τον εφιάλτη ο 15χρονος

Οι δράστες είχαν κάνει στέκι τους το εγκαταλελειμμένο σπίτι

Νέα στοιχεία για τη φρίκη που ζούσε ο 15χρονος στο Ίλιον / Βίντεο από μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

Σοκ έχει προκαλέσει η φρικτή υπόθεση βιασμού ενός 15χρονου από οκτώ συμμαθητές του στο Ίλιον, εκ των οποίων οι έξι έχουν συλληφθεί. Οι αποτρόπαιες πράξεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία διαδραματίζονταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι-κολαστήριο.

Βιασμός στο Ίλιον: «Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα»

Η εγκαταλελειμμένη κατοικία, αποτελείται από ένα δωμάτιο και ένα μπάνιο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν βρώμικη και περιείχε έναν καναπέ, απομεινάρια φαγητού πάνω στο τραπέζι, ένα κάθισμα αυτοκινήτου, ένα κράνος, τασάκι γεμάτο αποτσίγαρα, σπασμένες χειροπέδες.

Νέα στοιχεία για τη φρίκη που ζούσε ο 15χρονος στο ΊλιονΝέα στοιχεία για τη φρίκη που ζούσε ο 15χρονος στο Ίλιον

Νέα στοιχεία για τη φρίκη που ζούσε ο 15χρονος στο Ίλιον

Νέα στοιχεία για τη φρίκη που ζούσε ο 15χρονος στο Ίλιον

Φωτογραφίες Intime

Σε αυτό το κολαστήριο φέρεται να ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους οι ανήλικοι εις βάρος του ανήλικου μαθητή του Λυκείου

Οι δράστες είχαν κάνει στέκι τους το εγκαταλελειμμένο σπίτι και εκεί φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα.

Σαν να μην έφθανε αυτό, διακινούσαν βίντεο και φωτογραφίες από τις κτηνωδίες τους με σκοπό τον εξευτελισμό του ανηλίκου, μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο Star, διακινούσαν τα αποτρόπαια βίντεο ακόμη και σε σχολεία άλλης περιοχής

«Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο» φέρονται να είπαν μάλιστα στους αστυνομικούς όταν συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι ανήλικοι κατηγορούνται ότι τις πράξεις αυτές τις έκαναν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Φρίκη στο Ίλιον: Οκτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο

Συγκλονισμένη είναι στο μεταξύ η σχολική κοινότητα του Λυκείου στο Ίλιον.

Βιασμός στο Ίλιον: Τι δήλωσαν ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του σχολείου / Βίντεο από Alpha

Όπως είπαν ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του σχολείου στον Alpha και την εκπομπή TLive, ο μαθητής πήγε κανονικά σήμερα στο σχολείο του. Πρόθεση της σχολικής κοινότητας είναι να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον μαθητή, ο οποίος, όπως είπε στον διευθυντή, «έχει φίλους στους οποίους μπορεί να στηριχθεί για να τον βοηθήσουν να διαχειριστεί την κατάσταση».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top