Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό ήξερα ότι θα ξεκινούσε ο βιασμός»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του 15χρονου

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές του 15χρονου για τη φρίκη που βίωσε στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στο Ίλιον από τους συνομηλίκους του. 

«Μου έλεγαν: “Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι”. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: “σταματήστε, σταματήστε”. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», φέρεται να είπε ο 15χρονος για τους βιασμούς του, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News.

Ίλιον: Τα μηνύματα πανικού των συλληφθέντων για τον βιασμό του 15χρονου

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 15χρονος στις αρχές.

Ο 15χρονος φέρεται να αποκάλυψε στις αρχές ότι οι δράστες του βιασμού του χρησιμοποιούσαν μια συγκεκριμένη φράση πριν ξεκινήσουν - Intimenews

Ο 15χρονος φέρεται να αποκάλυψε στις αρχές ότι οι δράστες του βιασμού του χρησιμοποιούσαν μια συγκεκριμένη φράση πριν ξεκινήσουν - Intimenews

Ίλιον: Στη φυλακή ακόμα δύο ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου

Μάλιστα οι κατηγορούμενοι φέρεται να μην είχαν διστάσει να απειλήσουν κι ένα από τα κορίτσια, που σύμφωνα με τον 15χρονο ήταν παρόντα στον βιασμό του, ότι θα του κάνουν το ίδιο. 

Ίλιον: Είχαν απειλήσει κι ένα από τα κορίτσια

«Θες κι εσύ;», ήταν, σύμφωνα με την εκπομπή η ερώτηση που είχαν κάνει οι κατηγορούμενοι σε ένα από τα κορίτσια, όπως αποκάλυψε ο 15χρονος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στους βιασμούς.

Ίλιον: Οι «πειραματισμοί» και τα βίντεο της φρίκης - Εξετάζονται 4 κορίτσια

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι τέσσερα κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», φέρεται να κατέθεσε ο 15χρονος.

Ίλιον: Δύο φράσεις – «κλειδιά» στο μικροσκόπιο των αρχών

Για την υπόθεση έχουν κριθεί προφυλακιστέοι συνολικά πέντε ανήλικοι, ενώ ο ένας από τους κατηγορούμενους αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αύριο Τετάρτη ο Βούλγαρος κατηγορούμενος θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ο Αλβανός, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που «οργάνωνε» τους ομαδικούς βιασμούς.

Ίλιον: Αποκλειστικό Star - «Δεν ήμουν μπροστά στον βιασμό του 15χρονου»

Ένας από τους κατηγορούμενους ζήτησε συγγνώμη από τον 15χρονο «επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι» για τους βιασμούς, ενώ οι γονείς των κοριτσιών, που κατονόμασε το θύμα, καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top