Το Star στο σπίτι που πέθανε η Ειρήνη - «Του χρόνου θα παντρευόμασταν»

«Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ» λέει ο 55χρονος σύντροφός της

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Στρατή Λημνιού για την υπόθεση του θανάτου της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη / Βίντεο από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η άτυχη Ειρήνη, που στα 24 της βρήκε τραγικό θάνατο στο μπάνιο του σπιτιού της, και ο σύντροφός της, θα παντρεύονταν του χρόνου, όπως αποκάλυψε ο 55χρονος, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Οι δυο τους ήταν μάλιστα αρραβωνιασμένοι, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος. Η εκπομπή πραγματοποίησε αυτοψία στο σπίτι όπου η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή. 

Θεσσαλονίκη: Από ηλεκτροπληξία o θάνατος της Ειρήνης - Τι έδειξε η νεκροψία

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως η 24χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη στο μπάνιο του σπιτιού της. Η κοπέλα φέρεται να έκανε μπάνιο με αναμμένο τον θερμοσίφωνα.

Την βρήκε νεκρή ο 55χρονος σύντροφός της, ο οποίος είχε βγει για εξωτερικές δουλειές. Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσπαθούν να την επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η άτυχη Ειρήνη, που στα 24 της βρήκε τραγικό θάνατο στο μπάνιο του σπιτιού της και ο σύντροφός της, θα παντρεύονταν του χρόνου, όπως αποκάλυψε ο 55χρονος

Ο πατέρας της κοπέλας δε γνώριζε ότι ήταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Κέρκυρα, ενώ όπως είπε στον Στρατή Λημνιό, θέλει να μάθει όλη την αλήθεια για τον θάνατό της.

Μυστήριο με τον θάνατο της 24χρονης: «Θέλω να μάθω γιατί πέθανε η Ειρήνη»

«Πώς έγινε; Θέλω να λάμψει η αλήθεια. Πώς "έφυγε" η Ειρήνη... Ηλεκτροπληξία; Ανακοπή; Δεν είμαι γιατρός εγώ. Δεν είχα παράπονο, την κοίταζε σαν μωρό. Αλλά τί έγινε, πώς έγινε» είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η άτυχη Ειρήνη, που στα 24 της βρήκε τραγικό θάνατο στο μπάνιο του σπιτιού της και ο σύντροφός της, θα παντρεύονταν του χρόνου, όπως αποκάλυψε ο 55χρονος

Η Ειρήνη είχε γνωρίσει τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της όταν ήταν 18 χρονων και τα τελευταία χρόνια συζούσαν.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός. 

«Τα παιδιά είναι εδώ πέντε χρόνια, ήταν πάντα τόσο αγαπημένοι, δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά. Λάτρευαν τα γατάκια, είχαν και τρία στο σπίτι. Την Ειρήνη την είχε σαν βασίλισσα ο Χρήστος, το κορίτσι έλαμπε» ανέφερε χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα του ζευγαριού.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα

Σύμφωνα με την ίδια ο 55χρονος είναι απαρηγόρητος μετά τον θάνατο της συντρόφου του.

«Τον Μάιο θα παντρευόμασταν»

«Ήμασταν αρραβωνιασμένοι, τον Μάιο θα παντρευόμασταν» είπε ο 55χρονος, συμπληρώνοντας πως είχαν ήδη παραγγείλει την τούρτα της.

Η άτυχη Ειρήνη, που στα 24 της βρήκε τραγικό θάνατο στο μπάνιο του σπιτιού της και ο σύντροφός της, θα παντρεύονταν του χρόνου, όπως αποκάλυψε ο 55χρονος

O 55χρονος περιέγραψε καρέ καρέ όσα συνέβησαν στον Στρατή Λημνιό.

Την βρήκα κάτω πεσμένη. Όταν πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο του μπάνιου, ασθάνθηκα ότι είχε λίγο ρεύμα. Τη σήκωσα και την πήγα στο δωμάτιο. Της έβαλα δυο μαξιλάρια "Ειρήνη μου, Ειρήνη μου, ξύπνα ξύπνα», της έλεγα

Μέσα στο σπίτι που πέθανε η Ειρήνη - «Του χρόνου θα παντρευόμασταν»

Αμέσως ήρθε ασθενοφόρο, με τους διασώστες να της κάνουν ΚΑΡΠΑ, και στη συνέχεια να καταφθάνει και δεύτερο ασθενοφόρο με τις προσπάθειες να την επαναφέρουν να είναι υπεράνθρωπες. 

«Όχι Ειρήνη μου, μη φύγεις, να φύγω εγώ, εσύ έχεις ακόμα να ζήσεις, εγώ έχω ζήσει τουλάχιστον κάτι στη ζωή μου», είπε σύμφωνα με την περιγραφή του, όταν είδε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες.

«Έκανε μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα» - 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

«Δεν υπήρχε ρελέ»

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δεν ήξερε «τι είναι το ρελέ» και ο ηλεκτρολόγος που έφερε, του είπε πως το σπίτι είχε παλού τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, χωρίς ρελέ. 

Η άτυχη Ειρήνη, που στα 24 της βρήκε τραγικό θάνατο στο μπάνιο του σπιτιού της και ο σύντροφός της, θα παντρεύονταν του χρόνου, όπως αποκάλυψε ο 55χρονος,

Θεσσαλονίκη: 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

Ο ίδιος έδωσε και απαντήσεις για τους λόγους που είχαν αποκρύψει από τους γονείς της κοπέλας ότι έμεναν στη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς τους ότι έμεναν στην Κέρκυρα.

Όπως ισχυρίστηκε, γνώρισε την Ειρήνη τρεις μήνες πριν εκείνη κλείσει τα 18 της χρόνια. Ο πατέρας της δεν ήθελε τη σχέση λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν. Η κοπέλα κάποια στιγμή ζήτησε από τον σύντροφό της να συζήσουν.

«Επιθυμία της Ειρήνης ήταν να μην πούμε ποτέ στην οικογένειά της ότι είμαστε στη Θεσσαλονίκη, γιατί η Θεσσαλονίκη ήταν πιο κοντά στο σπίτι τους, ενώ στην Κέρκυρα θα ήταν πιο δύσκολο να πάνε» είπε δίνοντας τη δική του απάντηση στα ερωτηματικά για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Θεσσαλονίκη: 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

«Το σπίτι μας δεν ήταν πλούσιο, αλλά ζούσαμε με πολλή αγάπη και τώρα μας τα πήραν όλα. Ήμασταν τόσο αγαπημένοι, δεν μπορώ να πιστέψω το κακό που έγινε. Η Ειρήνη μας ήταν μόνο 24 χρόνων. Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ» είπε ο 55χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top