Η ανάρτηση του συντρόφου της Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα

«Να μάθει την αλήθεια», ζητά ο πατέρας της 24χρονης

24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της - «Ήξερα ότι η κόρη μου ζει στη Κέρκυρα, ήταν κατάγερη» λέει ο πατέρας / Βίντεο από MEGA

Φως στα αίτια θανάτου της 24χρονης Ειρήνης που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος που έμενε στη Θεσσαλονίκη με τον σύντροφό της αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Την ίδια ώρα ο πατέρας της ζητά απαντήσεις για τον θάνατό της.

Θεσσαλονίκη: 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

 

Η 24χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Θεσσαλονίκη

Η 24χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία και ο σύντροφός της

Η άτυχη Ειρήνη με τον σύντροφό της / Facebook

Η 24χρονη ζούσε με τον 55χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη.

Όπως υποστήριξε ο 55χρονος, βγήκε για λίγο από το σπίτι για να πάρει φαγητό για τα ζώα που τάιζε και όταν επέστρεψε τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ίσως ο θάνατός της προήλθε από ηλεκτροπληξία, καθώς η Ειρήνη έκανε μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα.

«Έκανε μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα» - 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε μία φωτογραφία με μαύρη κορδέλα και έγραψε: «Καλό παράδεισο αγάπη μου».

«Θέλω να μάθω την αλήθεια»

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της Ειρήνης. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας αρνείται να πιστέψει ότι το παιδί του έφυγε με αυτόν τον τρόπο και ζητά να μάθει, όπως λέει, την αλήθεια για τον θάνατό της. 

Zητά να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου.

Φως στα αίτια θανάτου της 24χρονης Ειρήνης που εντοπίστηκε νεκρή, μέσα στο στο μπάνιο του διαμερίσματος που έμενε στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ο πατέρας της Ειρήνης ζητά να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του / screenshot από MEGA

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα, ότι η κόρη του δεν τους είχε πει την αλήθεια για τον τόπο διαμονής της, αφήνοντας την οικογένειά της να πιστεύει ότι ζούσε με τον σύντροφό της στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη. 

«Μου είχε πει ότι έμενε στην Κέρκυρα. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή. Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 24χρονης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top