Μυστήριο με τον θάνατο της 24χρονης: «Θέλω να μάθω γιατί πέθανε η Ειρήνη»

«Μου είχε πει ότι μένει στην Κέρκυρα, όχι στη Θεσσαλονίκη», λέει ο πατέρας

Ο πατέρας και ο αδελφός της Ειρήνης μιλούν για τον θάνατό της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το κορίτσι μάλλον έπαθε ηλεκτροπληξία, αφού έκανε μπάνιο με αναμμένο θερμοσίφωνα, ωστόσο ο πατέρας της ζητά να ερευνηθεί και άλλο η υπόθεση.

Θεσσαλονίκη: 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

Η Ειρήνη έμενε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον 55χρονο σύντροφό της. Όλα συνέβησαν όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι. Όπως υποστήριξε, βγήκε για λίγο προκειμένου να πάρει φαγητό για τα ζώα που τάιζε και όταν επέστρεψε τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο. Πιθανολογεί ότι ο θάνατός της προήλθε από ηλεκτροπληξία, καθώς έκανε μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα.

«Έκανε μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα» - 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

«Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα», δήλωσε ο σύντροφος της κοπέλας.

Μυστήριο με τον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης

Η Ειρήνη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: «Μου έλεγε ότι ζούσε στην Κέρκυρα. Θέλω να μάθω την αλήθεια»

Ωστόσο ο πατέρας της άτυχης κοπέλας αρνείται να πιστέψει ότι το παιδί του έφυγε με αυτόν τον τρόπο και ζητά να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της. Όπως είπε, η 24χρονη ήταν υγιέστατη, ενώ εκείνο που του προκάλεσε μεγάλη απορία είναι που η κόρη του με τον σύντροφό της ζούσαν στη Θεσσαλονίκη.

«Μου είχε πει ότι έμενε στην Κέρκυρα. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή. Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο χαροκαμένος πατέρας.

Νεκρή 24χρονη Θεσσαλονίκη

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», υποστήριξε ο αδελφός της.

Πάντως, η αστυνομία που έφτασε στο διαμέρισμα της 24χρονης δε διαπίστωσαν ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Περιμένουν και εκείνοι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια της τραγωδίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top