Θεσσαλονίκη: Από ηλεκτροπληξία o θάνατος της Ειρήνης - Τι έδειξε η νεκροψία

Η άτυχη 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

Από ηλεκτροπληξία προήλθε ο θάνατος της 24χρονης Ειρήνης, που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη. Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η νεαρή κοπέλα φέρει «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

«Έκανε μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα» - 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

«Το τηλέφωνο του μπάνιου είχε ρεύμα»

Η άτυχη Ειρήνη ζούσε με τον 55χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας είχε πάει για λίγο στο σούπερ μάρκετ και όταν επέστρεψε βρήκε την κοπέλα αναίσθητη στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου έμεναν.

Θεσσαλονίκη: Από ηλεκτροπληξία o θάνατος της 24χρονης

Την 24χρονη Ειρήνη βρήκε στη μπανιέρα χωρίς τις αισθήσεις της ο σύντροφός της / Facebook

Ο 55χρονος από την πρώτη στιγμή υπέθεσε ότι η κοπέλα έπαθε ηλεκτροπληξία.

«Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα», δήλωσε ο σύντροφος της κοπέλας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ όταν έφθασαν στο σπίτι έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να επαναφέρουν την 24χρονη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα κατευθείαν να το σηκώσω και είχε ρεύμα» φέρεται να κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος

Θεσσαλονίκη: 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

Η τραγική είδηση του θανάτου της Ειρήνης έφερε στην επιφάνεια μια αλήθεια που έκρυβε από τους δικούς της: Ο πατέρας της νόμιζε ότι η κόρη του ζούσε στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη. Σχετικά με αυτό το γεγονός, ο 55χρονος ανέφερε ότι ήταν επιθυμία της 24χρονης να λένε ψέματα για να μη τους ενοχλούν, καθώς ο πατέρας της δεν ενέκρινε τη σχέση τους λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν.

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Ειρήνης, από την πρώτη στιγμή ζητά να «μάθει την αλήθεια» και να γίνει έρευνα που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της κόρης του.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top