Αχαΐα: «Με βρίζουν. Δεν είμαι η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα»

Ξεκινά γενετικός έλεγχος για τα δύο νεκρά βρέφη

Όσα είπε η 23χρονη στην εκπομπή «Τ-live»

Για τις επιθέσεις που δέχεται μέσα από τα social media μίλησε η 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα που «έχασε» τα δύο της βρέφη σε διάστημα 15 μηνών. 

Ισχυρίστηκε ότι τη βρίζουν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να σέβονται τον πόνο της. «Τώρα βρίζουν εμένα, αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Ούτε χθες σεβάστηκε κανείς κάτι, που κήδεψα τη μικρή. Με ρωτάγανε “τι έγινε και τι έγινε”. Δε με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι», είπε χαρακτηριστικά η 23χρονη στην εκπομπή «Τ-live».

Μάλιστα, την αποκαλούν και με το επίθετο της μητέρας από την Πάτρα που βρίσκεται προφυλακισμένη και κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της. 

Χαμόγελο του Παιδιού: «Υπήρξαν ανώνυμες αναφορές για τις συνθήκες διαβίωσης της μητέρας»

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε ότι πρέπει να σταματήσει η οποιαδήποτε προσπάθεια συσχέτισης της υπόθεσης με αυτή της Πάτρας. «Ενα παιδί το οποίο δεν το πρόσεξε κανένας στο μεγάλωμά του, δεν μπορείς να το στοχοποιείς και να το αποτελειώνεις» επεσήμανε.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της Κ. Αχαΐας, γνωστοποιώντας πως «για την περίοδο 2017-2020, υπήρξαν ανώνυμες αναφορές στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της» και αρμοδίως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές.

Χαμόγελο του Παιδιού: «Μας προβληματίζει ο θάνατος των δύο βρεφών»

Μάλιστα τον Αύγουστο του 2015, υπήρξε κινητοποίηση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους μετά από δήλωση εξαφάνισής της, ωστόσο η ανήλικη τότε κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, πριν τις ενέργειες δημοσιοποίησης του περιστατικού.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα, και ενώ το δύο μηνών κοριτσάκι της νοσηλευόταν στο «Αγία Σοφία», επικοινώνησε με το «Χαμόγελο» για την παροχή βοήθειας σε διαδικαστικά ζητήματα. «Πριν υπάρξει οποιαδήποτε παρέμβαση, μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι το παιδί πέθανε και μας ζήτησε να καλύψουμε τα έξοδα κηδείας του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος. «Δεν ξέραμε τίποτα για τη μικρή που μεγάλωνε τα παιδιά της παρά μόνο την επικοινωνία που είχε με το ‘’Χαμόγελο’’ για τη βοήθεια που ζήτησε για το δεύτερο παιδί».

Κάτω Αχαΐα: Ξεκινά γενετικός έλεγχος για τα δύο νεκρά βρέφη

«Φως» στα αίτια θανάτου των δύο βρεφών στην Κάτω Αχαΐα σε διάστημα μόλις 15 μηνών προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές. Πρώτο βήμα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι ο γενετικός έλεγχος, καθώς εκτιμάται πως υπάρχει γονιδιακό υπόβαθρο.

Η μητέρα των δύο νεκρών βρεφών ήταν μπροστά στον θάνατο μωρού φίλης της

Η διαδικασία του ελέγχου θα ξεκινήσει σύντομα, καθώς υπάρχει διαθέσιμο υλικό τόσο από το βρέφος που κατέληξε την περασμένη εβδομάδα στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αγία Σοφία» όσο και από το νεογνό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νίκος Νικολάου, έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης της υπόθεσης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top