Η μητέρα των δύο νεκρών βρεφών ήταν μπροστά στον θάνατο μωρού φίλης της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Αχαΐας - Τι λέει η γιαγιά των παιδιών

Όσα είπε η μητέρα των δύο νεκρών βρεφών / Βίντεο T Live - Alpha

Πληθαίνουν καθημερινά τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο των δύο βρεφών στην Αχαΐα. Η 23χρονη μητέρα τους φέρεται να μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν παρούσα και στον θάνατο ενός τέταρτου μωρού, του παιδιού μιας φίλης της.

Αχαϊα: Εισαγγελική παρέμβαση για τα δύο νεκρά μωρά μέσα σε 15 μήνες

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η 23χρονη Ειρήνη, η μητέρα των δύο βρεφών που «έφυγαν» σε διάστημα ενός έτους. Η κοπέλα υποστήριξε ότι δέχεται ύβρεις και απειλές, κατηγορώνοντας τη ότι είναι σαν την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της. 

Χαμόγελο του Παιδιού: «Μας προβληματίζει ο θάνατος των δύο βρεφών»

Στη συνέχεια, περιέγραψε ξανά πώς «έσβησαν» τα δύο παιδιά της ηλικίας το ένα 19 ημερών 2 μηνών στην κούνια και το νοσοκομείο, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν παρούσα και σε έναν ακόμη θάνατο. Εκτός από την αδελφή της που πέθανε ξαφνικά πριν από 14 χρόνια, είδε το μωρό της φίλης της να πεθαίνει μπροστά της, με τρόπο παρόμοιο.

Αχαΐα: Η μητέρα που «έχασε» δύο μωρά σε έναν χρόνο «σπάει» τη σιωπή της

«Ακούγονται πολλά, όπως ότι έκανε χρήση ναρκωτικών» - Τι λέει η μητέρα της Ειρήνης

Στην εκπομπή T live παρενέβη και η μητέρα της 23χρονης, προκειμένου να τοποθετηθεί και η ίδια για την υπόθεση. Νωρίτερα, η δικηγόρος της Ειρήνης ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα δεν πήρε μητρική αγάπη.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας της, η οποία επικοινώνησε με την εκπομπή και έδωσε τη δική της εκδοχή: 

«Τα κρατούσα για να πάει να κάνει κανένα μεροκάματο. Τώρα τι μεροκάματο έκανε η Ειρήνη, δεν το ξέρω», ανέφερε αφήνοντας από την αρχή να εννοηθεί πως διατηρεί επιφυλάξεις για όσα υποστηρίζει η κόρη της. 

«Δεν ξέρω τι συνέβη στα παιδιά. Μακάρι να είναι ιατρικό. Κρατάω "μικρό καλάθι" με αυτά που ακούω... Δεν ξέρω γιατί έχει μπλέξει έτσι η Ειρήνη. Ακούγονται πολλά, ακόμα και ότι έκανε χρήση ναρκωτικών», είπε.

Αχαΐα: Μητέρα και γιαγιά των παιδιών είχαν κληθεί για κατάθεση

Το πρώτο παιδάκι «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούνιο του 2022. Η μητέρα ήταν μόνη της στο σπίτι και βρήκε το μωράκι χωρίς τις αισθήσεις του. Ειδοποίησε ασθενοφόρο και το παιδί έφτασε στο κέντρο υγείας. Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ, χωρίς αποτέλεσμα. Για αυτή την περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία και τόσο η 23χρονη μητέρα όσο και η γιαγιά των παιδιών είχαν κληθει για κατάθεση.

Στη δεύτερη περίπτωση, το δύο μηνών βρέφος διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο στα τέλη Σεπτεμβρίου, με τη μητέρα να κάνει λόγο για σπασμούς. Οι γιατροί, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία, της ζήτησαν να φύγει για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία. Το παιδί κατέληξε μετά από έναν μήνα νοσηλείας.

Πληροφορίες του Star και της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ αναφέρουν ότι η μητέρα την Τέταρτη, πριν από την κηδεία του δεύτερου παιδιού της, πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος στην κάτω Αχαΐα, αφού εκλήθη από τους αστυνομικούς να δώσει πληροφορίες για τον θάνατο του δεύτερου παιδιού. Και η γιαγιά βρέθηκε στην αστυνομία σήμερα το πρωί για τον ίδιο λόγο.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να γίνει γονιδιακός έλεγχος, γιατί κατά τραγική ειρωνεία, η μητέρα της Ειρήνης είχε χάσει το 2014 και εκείνη ένα μωράκι 1,5 έτους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top