Αχαΐα: Η μητέρα που «έχασε» δύο μωρά σε έναν χρόνο «σπάει» τη σιωπή της

«Όταν έφυγε το πρώτο μωρό ήμασταν οι δυο μας. Το δεύτερο έκανε σπασμούς»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η 23χρονη μητέρα των δύο μωρών που «έφυγαν» μέσα σε έναν χρόνο / Βίντεο T live - Alpha

Για τους θανάτους των δύο μωρών της μέσα σε έναν χρόνο μίλησε πρώτη φορά η 23χρονη μητέρα τους. Εξήγησε πώς πέθαναν τα δύο παιδιά της, ενώ αποκάλυψε ότι και η ίδια είδε πριν μερικά χρόνια την αδελφή της να «σβήνει» μπροστά στα μάτια της.

Αχαΐα: Μυστήριο με τον θάνατο δύο μωρών της ίδιας οικογένειας

Η 23χρονη Ειρήνη, η μητέρα των δύο βρεφών που πέθαναν στην Αχαΐα, διηγήθηκε πώς τα παιδιά της «έφυγαν» ξαφνικά από τη ζωή.

Το πρώτο παιδί γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2022. Μόλις 18 ημέρες μετά, στις 19/7, βρήκε το μωρό νεκρό. Η 23χρονη που ήταν δίπλα του περιέγραψε πως το άκουσε να βγάζει κάποιους περιέργους ήχους, ενώ βρισκόταν στην κούνια. Μέχρι σήμερα δεν έχει γινεί γνωστή η αιτία θανάτου του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που πιστεύεται ότι θα δώσουν ορισμένες απαντήσεις.

«Όταν έφυγε το πρώτο μωρό ήμασταν οι δυο μας - Το δεύτερο έκανε σπασμούς»

Το δεύτερο παιδί «έσβησε» σε ηλικία 2 μηνών μέσα στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι μπήκε στο νοσοκομείο Παίδων μετά από επεισόδιο με σπασμούς που είχε. Υπεβλήθη σε εξετάσεις, χωρίς, ωστόσο, να οι γιατροί να εντοπίσουν τίποτα παθολογικό. «Το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων Αγία Σοφία, χωρίς οι γιατροί να γνωρίζουν γιατί είχε σπασμούς», σύμφωνα με όσα ανέφερε η 23χρονη μητέρα στην εκπομπή T live και περιέγραψε τα επεισόδια, αλλά και όσα έγιναν στον θάλαμο του νοσοκομείου τη μοιραία ημέρα που το μωρό της έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα των δύο μωρών που πέθαναν μέσα σε έναν χρόνο περιέγραψε όσα συνέβησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, και για τα δύο παιδιά έχει διενεργηθεί νεκροτομή, αλλά τα αίτια είναι άγνωστα και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Αχαΐα: Η μητέρα είχε δει την αδελφή της να «σβήνει»

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πριν από εννέα χρόνια η Ειρήνη ήταν μπροστά όταν έφυγε από τη ζωή ένα από τα αδελφάκια της.

Τότε ήταν μόλις 14 ετών, ενώ σήμερα έρχεται ξανά αντιμέτωπη με δύο ξαφνικές απώλειες.

Οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top