Αχαΐα: Μυστήριο με τον θάνατο δύο μωρών της ίδιας οικογένειας

Πέθαναν σε διάστημα 15 μηνών

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου δύο μωρών στην Κάτω Αχαΐα. Τα δύο κοριτσάκια 20 ημερών και δύο μηνών «έφυγαν» από τη ζωή ξαφνικά μέσα σε διάστημα 15 μηνών. Μάλιστα, η οικογένεια είχε χάσει ακόμα ένα παιδί πριν μερικά χρόνια.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν κατέληξε το τελευταίο παιδί - το δύο μηνών κοριτσάκι - μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Το παιδί είχε μεταφερθεί εκεί πρόσφατα με σπασμούς, ωστόσο όσο νοσηλεύτηκε η κλινική εικόνα του παιδιού δεν ενέπνεε κάτι ανησυχητικό. Επίσης, οι εξετάσεις του παιδιού στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ήταν καθαρές, όπως επισημαίνει το pelop.gr.

Μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου του παραμένει άγνωστη.

Όταν η μητέρα του παιδιού ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης της, αποκάλυψε στους γιατρούς ότι πριν από περίπου έναν χρόνο είχε χάσει ακόμα ένα παιδί, ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν εξέχθησαν συμπεράσματα για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Η οικογενειακή τραγωδία συμπληρώνεται με τον θάνατο ακόμα ενός παιδιού. Οι γονείς των δύο βρεφών είχαν χάσει ακόμα ένα κοριτσάκι το 2014.

Αχαΐα: Το ιστορικό θανάτων της οικογένειας

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η γιαγιά των παιδιών είχε χάσει και εκείνη παλιότερα την 1,5 ετών κόρη της. 

Το παιδί είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με σπασμούς. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, όμως το μωρό κατέληξε λίγο καιρό αργότερα μέσα στην κούνια του.

Κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία που έγινε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου, ο θάνατός του αποδόθηκε σε λοίμωξη του αναπνευστικού.

Πληροφορίες θέλουν η γιαγιά να έχει χάσει ένα ακόμα κορίτσι, το οποίο εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης, αεροβαπτίστηκε.

Τώρα, οι γιατροί ερευνούν το ενδεχόμενο οι θάνατοι να έχουν γονιδιακό υπόβαθρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top